Miért van, hogy anno az internetadó miatt tízezrek álltak fel, de az miatt, higy a legtöbb ember átlag alatt él az miatt senki nem áll ki?
Számtalanszor le lett írva, kicsit fárasztó megint leírni.
Az egész internetadó körüli mizéria gumicsont volt. Be lett dobva, hogy ezen rágódjon, ezzel foglakozon csak a nép és ne a kiutasítási botrányokkal (amikor jó pár magyar elég magas beosztásból vesztegetés, zsarolás vádjával kitiltották az USAból). Hülyék lettek volna saját magukkal kitolni, ők is szívtak volna az internetadóval, ők is ugyanúgy használják, ahogy a családjaik, haverjaik, stb. Tudták ők is nagyon jól, hogyha tényleg bevezetik akkor a saját spanjaik buktatják meg őket.
És miből gondolod, hogy azok a falusiak nem érzik jól magukat a lecsúszott falvaikban?
Én azt hallottam, hogy a vidék erősen fideszes, szóval elégedettek az ott lakók a nagyszerű életükkel.
Nekem sem tetszik, de hát ez az igazság.
"Azért az enyhe túlzás hogy mindenhol vidéken lepusztult falvak vannak."
Ja, csak úgy a 90%-uk ilyen. Az nem is sok.
"csak úgy a 90%-uk ilyen. Az nem is sok."
Persze, 90%:D
Mondjuk akkor kezdheted sorolni Borsod megyében, mert én itt max putrikat látok, de arról meg nem a kormány tehet.
Itt Borsodban már 2-3 millióért korrekt családi házak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!