Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy a magyar társadalom...

Igaz, hogy a magyar társadalom általánosan szélsőjobboldali nézeteket vall?

Figyelt kérdés
Ha valahova be kellene lőnöm őket, akkor én is azt mondanám.

2018. márc. 5. 10:35
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

30#, te meg úgy kezdtél el zsidózással vádolni hogy le sem írta a szót.

Ezek vagytok ti, ha valaki nem ért egyet veletek akkor az náci, meg rátok rakta a zsidó csillagot.

2018. márc. 5. 13:01
 32/44 A kérdező kommentje:

Ha a történelmi szükségszerűséget nézzük, akkor Nógrád megyei parasztgyerekként nekem is jobbikosnak vagy fideszesnek kellene lennem, de nem vagyok az.

Szóval ez nem stimmel. Ha az ember gondolkodik, akkor előbb-utóbb rájön, hogy mi a helyes út.

Persze értem, hogy mire gondolsz, egy fecske nem csinál nyarat, a többség követi azt, ami logikus tőle. Attól még, hogy én nem vagyok tipikus, nógrádi paraszt, még a többiek azok lesznek.

De akkor is kiábrándító fehér hollónak lenni.

2018. márc. 5. 13:14
 33/44 anonim ***** válasza:

"folyamatosan a skót felsőbbrendűséget hirdeti más népekkel szemben és egész évben skótszoknyában szaladgál és semmi más nem létezik neki a világon"

Van ilyen is, meg van olyan is, hogy valakiből egy nemzeti akármitől független dolog vált ki hasonlót, pl. egy zenei stílus.

De, szerinted, ha valaki hagyományőrző az csak ilyen lehet?

A Sümegi várban rendszeresen szoktak lenni történelmi lovagi játékok. A résztvevők szeretik ezt a kultúrát, a kort, a tornákat. A hétköznapokban mégsem öltöznek lovagoknak meg hasonlóknak. Teljesen átlagos emberek.

Vagy ott van Kassai Lajos, a modern lovasíjászat megteremtője. Élete az íjászat, a lovaglás, ennek a kultúrának és sportnak a megőrzése, terjesztése. Versenyeken beöltözik "ősmagyarnak", viszont a hétköznapokon ő is egy teljesen átlagos ember.

És még lehetne mondani a népdalénekeseket, néptáncosokat stb.

Az, hogy valaki büszke a kultúrájára, szeretné ha az fennmaradna, vagy ne adj Isten akár még tesz is érte, nem feltétlenül jár együtt a felsőbbrendűségérzéssel. Persze van amikor együtt jár. Ugyanúgy ahogy vannak akik azért érzik magukat feljebbvalónak mert gazdagok, mert 2cm-el nagyobbak az átlagnál, mert szépek, mert okosak, mert világpolgárok és így tovább. A felsőbbrendűségérzés egy teljesen természetes emberi tulajdonság, ami bármi miatt előtörhet az arra hajlamos emberekből. Vannak szerények és kevésbé szerények. Ez van.

2018. márc. 5. 13:34
 34/44 anonim ***** válasza:

27

mutatok olyat amin 1milio like van, az a zene 1szeruen csak szar es kesz.

2018. márc. 5. 14:49
 35/44 anonim ***** válasza:
#31:" te meg úgy kezdtél el zsidózással vádolni, hogy le sem írta a szót." Na jó, hát azert ilyen van. Adott esetben, megoldható az a "zsidó" szó leírása nélkül is.
2018. márc. 5. 15:41
 36/44 anonim ***** válasza:
35#, persze mert akinek az ősei x száz éve bevándoroltak MO-ra, (ahol amúgy rohadt kevés zsidó él) akkor az ősei csakis zsidók lehettek. Logikus. 😂😂😂
2018. márc. 5. 16:05
 37/44 anonim ***** válasza:
#35: Ilyet nem írtam, sőt meg csak nem is arra a hozzászólásra reagáltam, hanem a tiédre, hiszen abban arra utalsz, hogy a "zsidó" szó nélkül, nem lehet zsidózni. Dehigynem.
2018. márc. 5. 16:19
 38/44 anonim ***** válasza:
Mondjuk, azt is megértem, ha valakinek ez jut eszébe, amikor a "származás megkapargatásáról" hall.
2018. márc. 5. 16:21
 39/44 anonim ***** válasza:
Ne gondold, hogy nógrádi parasztgyerekből belpesti liberális hülyegyerekké válni olyan nagy előremenetel.
2018. márc. 5. 19:02
 40/44 anonim ***** válasza:
Nagy összeget mernék tenni arra, hogy te ugyanaz a "kérdező" vagy, aki pánikszerűen töröltette a fidesz-szavazók iránti lenézéséről szóló kérdését, miután alaposan lebőgött.:D
2018. márc. 5. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!