Miért mondják, hogy kevés az emberek pénze, nem lehet megélni stb?
10 emberből 7-nek autója van,de a 7-ből mondjuk 4 emiatt az olcsóbb terméket veszi le a polcokról.
Alapvető élelmiszereket meg lehet venni hármszoros vagy háromszor kevesebbért is.
Szerintem inkább nézz szét a sorok között,amikor az emberek azt keresik,hogy "ennek mennyi az ára?".
De én sok olyannal is találkozom,hogy visszaviszik a kasszától,mert elnézte az árát vagy nem jól volt feltüntetve,hogy mennyibe kerül.
Persze 10-ből 1 vásároló dobál bele mindent a bevásárolókocsiba,de nem ez a jellemző.
Sokan több bevásároló központot megjárnak,hogy "hol olcsóbb"
Azt meg nem tudhatod ki mennyi időre vásárol be.
Lehet,hogy heti nagybevásárlás volt,vagy olyan dolgokat vett,amik sok helyet foglalnak,pl 48 tekercses 2 rétegű wc papír:D
De van,aki pl húst úgy vesz,hogy amikor akciós,akkor vesz sokat belőle.
Általában hónap elején minden drágább.
Én pl ha olcsó a csirkemell,akkor veszek legalább 5-10 kg-t,és elrakom a fagyasztóba.
Aztán egy ideig nem veszek csirkemellet.
Te ne nézd hülyének a többi magyar állampolgárt! Nem ők a hülyék mert reálisan látják hogyan alakul az életszínvonal az országukban, csak te vagy nagyon fideszes!
Tény:
a létminimum alatt élők számának növekedése 2010 óta folyamatos, ami 2009-ben 36% ról indult 2015-re pedig 41,5%-on tetőzött.
Szerinted ez lázálom, csak mert az emberek a boltba autóval mennek a kifliért, de ha valóság esetleg akkor meg a Soros tehet róla tudjuk, értjük. Csak ne zavarjon már, hogy a többi magyar ember a te hitrendszeredtől függetlenül azért még a valóság dimenziójában él és nem veled együtt bolyong a narancsködben.
Úristen kérdező te hallod magad? Komolyan az általad a boltban látott emberek és a bolt előtt parkoló autók számából vonsz le következtetést az országban élő emberek általános gazdasági helyzetéről és életszínvonaláról?
Csak kíváncsiságból, te mennyit tudsz félre rakni havonta? Hányszor és hol volt nyaralni az elmúlt 5 évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!