Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csodálkoznak, ha az...

Miért csodálkoznak, ha az emberek a Fideszre szavaznak?

Figyelt kérdés

MSZP azt ígéri növeli, adómentessé teszi a minimálbért és a közmunkásoknak is megadnák a minimálbért."

Aztán a diplomás közalkalmazott majdnem ugyanannyit kapna, mint Dzsenifer a 3 általános iskolai végzettségével a nagy büdös semmiért. Ez veszettül igazságos lenne ám!

"A DK eltörölné a családi adókedvezményt, de gyermekenként legalább 30000 Ft-ra növelné a családi pótlékot."

Na pont ezért nem szavazunk SOHA DE SOHA a pártra, ugyanis ez olyan mértékben beindítaná a megélhetési gyermekvállalást (tudjuk kik körében), hogy tényleg nem maradna egy magyar sem az országban (a maradék is elmenekülne, mert nem szeretne gettóban élni a családjával)...

"A Párbeszéd/PM, LMP, MSZP középtávon a feltétel nélküli alapjövedelem országos bevezetését is támogatja."

Dettó! Ezzel akarnak nyerni? Pont ez kell ennek az országnak, ez majd kihúz minket a csávából és megindul a "fejlődés"! Nyugdíjat nem akarnak növelni IMF hitelből?

"hosszútávon mennyire lenne pozitív hatásuk Magyarországon, mennyire lenne fenntartható és pozitív hozadékú a rendszer"

Én emiatt a Fideszre szavazok

2018. márc. 4. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Szóval azért szavazol a Fideszre, hogy másoknak ne legyen jobb, ha jól értem.
2018. márc. 4. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
3%

Én is a Fideszre szavaznék,ha nem lenne Jobbik.

Évekig a Fideszre szavaztam, de most a Jobbikra fogom, bizony szükség van egy kis versenyre a politikában.

Amit te tapasztalsz az egész Európában jellemző a baloldalra.A munkásosztályt nem tudják már megszólítani, ezért találtak új szavazókat maguknak, márpedig a színes idegen migránsokat vagy ómigránsokat.Ők a baloldal "népe".

Én gyakran járok Bécsbe, amikor kampány volt, az SPÖ standjánál csak idegen migránsokat láttam.Az FPÖ-nél meg csak európaiakat.

Na, ez a különbség.A baloldal egy r_hadék áruló.

2018. márc. 4. 10:15
 3/8 A kérdező kommentje:

"ha jól értem."

Nem, nem érted jól.

2018. márc. 4. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Gyurcsányka ingyen víz, ingyen áram, ingyen gáz, ingyen wifi akciójáról nem is beszéltél, nálam az vágta ki a biztosítékot :DD

az ellenzék inkompetens, képtelen egy normális programot összehozni. Azt hiszik, hogy a magyar politika még mindig ott tart, hogy beígérünk a szegényeknek egy csomó dolgot, aztán majd megnyerjük a választást. 2002-ben és 2006-ban is így sikerült egyáltalán nyerniük is. A sok agyhalott birka meg bégeti a nagy szavakat "Mészáros, pénztáros, lézerjani, mutyiii, stadion, lopás, korrupció".

Áprilisban ellenzékváltás lesz!

2018. márc. 4. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Szóval 4-es, szerinted az agyhalott bégetés, ha valaki néven meri nevezni azt a valóságot, amit ti észrevenni sem vagytok hajlandók...

Hát, gratulálok a retorikádhoz. Felülmúlhatatlan.

2018. márc. 4. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

"Szóval 4-es, szerinted az agyhalott bégetés, ha valaki néven meri nevezni azt a valóságot, amit ti észrevenni sem vagytok hajlandók..."

Képtelenek vagytok átlátni azt, hogy senki nem akar ezekre az ellenzéki pártokra szavazni, amik most vannak. Az elmúlt 8 év politikájával egyik ellenzéki párt sem erősödött. Ezen kéne változtatnotok, mondjuk a kulcsszavak lecserélésével. Sajnálom, ha neked tetszik az a politikai maszlag, amit az ellenzék művel és semmi másról nem szól, mint a személyeskedés, a mocskolódás, a lejáratás, a karaktergyilkosság. Ha neked ez a politika, akkor hajrá, szavazz valamelyik inkompetens ellenzéki pártra.

2018. márc. 4. 11:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Szánalmas ez az egész, de szerencsére esélyük sincs.
2018. márc. 4. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:

"Sajnálom, ha neked tetszik az a politikai maszlag, amit az ellenzék művel és semmi másról nem szól, mint a személyeskedés, a mocskolódás, a lejáratás, a karaktergyilkosság."

Nem tudom, hány éves vagy, de ha annyi, mint én, akkor emlékezned kéne, hogy a fidesz ellenzékben pontosan ezt csinálta nyolc éven keresztül. Ja, hogy akkor rendben volt? Ja, hogy most is rendben van pl. Juhász Péter elvtelen lejáratása?

Ami a politikai maszlagot illeti: nekem nem a baloldali "maszlag" tetszik, hanem az a fideszes bullshit nem tetszik, amit az ő saját szájukból hallok rendszeresen. Ehhez nem kell a baloldali maszlag, ők mondják el a vérlázító és bicskanyitogató fszságaikat a saját szájukkal.

Pl.

"Minél jobban tiltakoznak az emberek, annál hosszabbra fogjuk építeni a kisvasutat!" (O.V.)

"A sürgősségi ellátással az a baj, hogy az emberek minden aprósággal oda szaladgálnak." (N. Sz.)

"elvesztette közpénz jellegét"

"Süllyedő hajón nem illik konyakot rendelni" (L. János a pedagógusok béremelési igényéről)

És még sorolhatnám, de pl. ahhoz sem kell baloldalinak lenni, hogy az embernek szúrja a szemét a plakátokra elszórt sok milliárd, vagy hogy oktatási és eü. nincs, van viszont propaganda minisztérium. Ez utóbbi már önmagában elég kellene hogy legyen egy kormánypárt össznépi elutasításához.

Az én (nem kevéssé kiterjedt) ismeretségi köröm számára épp az az érthetetlen, hogy miért szavaz valaki a fideszre ennyi ordító pökhendiség, hazugság és hülyének nézés után.

2018. márc. 4. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!