Aki elment külföldre, azok miért szavaznak onnan kintről ide, ahonnan elmentek a rossz életkörülmények miatt?
Orbánékat kérdezd ne minket.
Ők osztogattak választójogot fű fa virágnak aki soha nem járt Magyarországon. Ehhez képest a kivándoroltak szavazatai sokkal kisebb probléma.
Tisztára felháborodtam, ma este járta a lépcsőházat valami házaló a szavazás miatt, szomszédom nagy nyálazásban /Orbán Fan a néni/, behívta, kávéval kínálta. Hallottam még mielőtt beinvitálta volna : a gyerekeim Angliából fognak szavazni. Ja, a gyerekei már évekkel ezelőtt elhúzták innen a csíkot, mert munkát nem kaptak, mama hotelban laktak 48 évesen, állandóan civódtak. Azóta is ők pénzelik anyut onnan kintről.
De anyu is szavaz, meg az összes gyerek Londonból xD Minek ?
Sokkal eccerűbb lenne az élet, ha csak azok szavazhatnának, akik nem a Fideszre szavazbak...
Hej...
Talán egy másik univerzumban.
Most már rajtatok az ilyen álmodozás nem segít.
"Azóta is ők pénzelik anyut onnan kintről.
De anyu is szavaz, meg az összes gyerek Londonból xD Minek ?"
talán mert törődnek az annyukkal(nem értem tényleg olyan nehéz lett volna ezt kitalálni?) és ha neki a jelen rendszer jó akkor nekik is az. Ennyire egyszerű
Akik kimentek, azok közül csak nagyon levés tud szavazni. Ők nem szavazhatnak levélben, mint a kettős állampolgárok. Nekik a nagykövetségen/konzulátuson kell regisztráltatni magukat és ott is kell szavazni. Ezért akár 100 km-t kellene utazniuk.
De nekik több joguk van szavazni, mint a kettős állampolgároknak. Nem a propagandából szerzik az információkat, hanem az itthon maradt családjuktól. Akiket a legtöbben támogatnak, több milliárd hasznot hajtva a magyar államnak. A határon túliak viszont viszik a pénzünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!