Mi a véleményed az LMP eddigi munkájáról a parlamentben?
Figyelt kérdés
Légyszi csak olyanok írjanak akik valóban követik a napi politikát és tisztában vannak azzal, hogy az LMP mikor hogyan szavazott, és milyen módosítókat, javaslatokat nyújtott be.
Köszi!
2010. jún. 9. 09:01
11/20 A kérdező kommentje:
Na látom megjött a lepontozó kommandó. Nem értem, hogy ha a kérdésre válaszolnak akkor miért kell őket lepontozni. Nem azt kell értékelni, hogy tetszett-e a válasz, hanem hogy mennyire volt hasznos...
2010. jún. 9. 10:32
12/20 anonim válasza:
A cigánypolitikájuk - ami már egyben kirekesztés, hogy ilyen egyáltalán létezik - borzalmas.
13/20 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény, de nem ez volt a kérdés. Ami engem érdekel az az, hogy a parlamenti munkájukról mit gondoltok.
2010. jún. 9. 11:23
14/20 anonim válasza:
te valami lmp-s propagandista vagy?
vagy lmp tag?
15/20 anonim válasza:
Nem értek egyet az LMP politikájával, de azt csinálják, amivel hirdették magukat.
16/20 A kérdező kommentje:
Mert föltettem egy kérdést és azt szeretném ha arra válaszolnának és nem másra?
2010. jún. 9. 11:28
17/20 anonim válasza:
rohadt agyonreklámozott szar, a zsidó tévék nyalnak be nekik, undorííítóó
18/20 anonim válasza:
Tutyimutyi, tedd ki hagy hűljön mind. Tipikus liberális politika, amit sok rózsadombi hippi csinál... Ellenzékiségük konstruktív, nem csőlátású politikát folytatnak, de a magyar társadalmi valóság felismerésében elégtelen a párt. Elnézést kérek az LMP-sektől, de ez a véleményem.
19/20 anonim válasza:
Nem sok vizet zavarnak,eléggé általánosságban beszélnek.
20/20 A kérdező kommentje:
"rohadt agyonreklámozott szar, a zsidó tévék nyalnak be nekik, undorííítóó"
Egyáltalán nem ez volt a kérdés, de azért köszönjük, hogy kiállítottad saját szgénységi bizonyítványodat.
2010. jún. 10. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!