Mi a véleményed az LMP eddigi munkájáról a parlamentben?
Figyelt kérdés
Légyszi csak olyanok írjanak akik valóban követik a napi politikát és tisztában vannak azzal, hogy az LMP mikor hogyan szavazott, és milyen módosítókat, javaslatokat nyújtott be.
Köszi!
2010. jún. 9. 09:01
1/20 anonim válasza:
eddig pozitív. (követem a parlamenti tudósítást)
2/20 anonim válasza:
Csatlakozom.Normális,logiksu,józan megjegyzéseket tesznek.De nem hisznek többet magukról,és a jelentőségükről a parlamentben,mint amennyi a reális.
szóval pozitív a véleményem
5/20 A kérdező kommentje:
Na pont az ilyenek miatt van kiírva, hogy csak azok akik követik...
2010. jún. 9. 09:29
7/20 anonim válasza:
Kicsit meglepődtem, mert pozitívan csalódtam.
Utólag már komolyan sajnálom, hogy nem ők kapták a voksomat.
Megjegyzéseik követhetőek, logikusak, és jók. SZDSZ utódpárt? Na ennyit erről. A szadesz 10 év alatt sem tudott kitalálni hasonlókat...
8/20 anonim válasza:
abszolút elégedett vagyuk velük
rájuk szavaztam
9/20 anonim válasza:
Következetesen baloldali, ugyanakkor elképesztően ostoba, realitásoktól elszakadt emberek pártja.
10/20 A kérdező kommentje:
Oké, ez szép, de megmondanád, hogy mire alapozod?
2010. jún. 9. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!