Közeleg az április, mit gondoltok?
" Nem vagyok szakértője a politikának > de < vontam le megkérdőjelezhetetlen (???), tény alapú következtetéseket."
Ojjé!
Mi lenne, ha még "szakértője" is lennél azon dolgoknak, amikről "szakértelem" és valós tények ismerete nélkül is megkérdőjelezhetetlen (!) ítéletet (!) tudsz alkotni?
A diktatúráról talán tényleg lehet némi hallomásod: ott szoktak "megkérdőjelezhetetlen ítéleteket" hozni...
Tessék, neked, egy --szerinted aktuális-- áprilisi nóta: https://www.youtube.com/watch?v=F2Vl_PUzegw
Ha még nem döntöttél, mi leszel, ha "nagy" leszel, akkor súgok: pl. megélhetési médiaembernek, "kacsának" és húsvéti nyuszinak bőven beválhatnál, minden adottságod megvan hozzá! :)
Még egy kicsit gyúrsz itt és 8.-áig talán-talán meg tudod határozni azt is, létezik-e ebben a galaxisban olyan párt, aki tükrözi a te, a csuda tudja, kitől-honnan örökölt "ábrándos, aranyos politikai nézeteidet". :)))
8.-án, ha akarsz, (a választási) urnához járulsz... (mert amilyen rettenetes diktatúra, üldöztetés van itt, ezt "április bolondjai"-tól a komoly üldöztetést elszenvedő rettegőkig mindenki megteheti)
Ha ennyire megkeseredett, indulatos "értelmiségi" maradsz, előbb kerülsz gyomortükrözésre, minthogy a politikai nézeteidet "tükrözze" bármelyik párt. De ne add fel a csüggedést, inkább olvasgass: [link]
Jó fizud lehet, ha az egyik legszebb tavaszi hónapról az ugrik be, amit fentebb a gyanútlan tavaszvárókra zúdítottál!
Némelyikünk még a "nyitnikék"-ről sem a "határbontás"-ra asszociál! Kész katasztrófa, ugyi?
Neked pl. április első napjáról mi ugrik be elsőnek, min bosszankodsz majd?
1.) Bolondok napja : elő kell kapni a csörgős sipkádat.
2.) Húsvét : holnap elő kell kapni a locsolódat.
3.) Még7nap aztán világvége : elő kell kapni a bepakolt bőröndödet.
(Imaszőnyeget el ne felejtsd!)
Lazíts, ne félj, a te kedvedért lesz még május elseje , amikor is (akna)munkád
elismeréseképpen megkapod a Hidegvirsli-melegsör érdemrend vállveregetős-fokozatát...
(: Jah! A zománcost meg told beljebb az ágy alá, ha ennyire tele van!
Mert 9.-én vagy újra ránk borítod, vagy neked lóg majd bele a kiskezed :)
Sztem ne törd magad a pártok közötti válogatáson, max két alternatíva közül választhatunk : ellenzék, vagy kormánypárt.
Und schluss!
Tudják, hogy külön-külön gyengék, figyeld meg, hogy mindenhol, de mindenhol meg fogják tenni azt, amit Hódmezővásárhelyen.
Csak most még nem szóltak a leendő szavazóknak.
Rávilágítok a hibáidra.
1. "Update: Leültem beszélgetni egy végzős politológus hallgató barátommal"
Az aztán a hiteles szakértő! XDXDXDXDXD
Sokan vagyunk itt, akik végzős egyetemistáknál jóval magasabb szinten és tapasztalattal rendelkezünk, értelmiségiként, és nem vertük magunkat anno, hogy mivel végzős hallgatók vagyunk már, zsebüknben a bölcsekköve.
Rávilágítok, miért vagy fasiszta.
"a sok kisnyugdíjas (aki egyébként nem tudom miért szavaz mert nem az ő jövőjük"
A rokonaidnak is ezt mondod, hogy ne szavazzatok, mert már vének vagytok? Te fogod megnyitni a következő gázkamrát ezzel az indokkal?
"aki hasonló cipőben jár mint én és nem tud dönteni annak szolgálhatok némi útmutatással, nem vitaindítónak szántam."
Kérdést tettél fel. Nem útmutatást. Senki nem kérte egyébként, mellesleg kicsit túltolod magad, ha azt hiszed, hogy kis egyetemista haverkával a hátad mögött hitelesebb vagy - ennyi erővel inkább maradj otthon és olvasd a déká egynapos progamját, ami reggel 9kor belép az EU ügyészségbe, majd délután már a fideszeseket zárja börtönbe. (Idézet a postaládába szórt cetliprogramjukról.)
Hadd szélesítsem a látókörödet, ezek mindegyike sok hónapnyi törvényi előkészítést igényel, tehát eleve nem az lesz a dékánál, amit odaböfögtek a papírra, ellenben hogy minden egyházi támogatást elvennének, az alkotmányos jogokat sért, ergo mehetnek azok is elfele.
És nem vagyok narancsos, látom a hibáikat. És jobbik szintén nem játszik.
A momentumka viszont annyira vállalhatatlan, hogy még a tantárgyakat is beszüntetné, ki akarna ilyen komolytalan pártra szavazni.
Na, ezeknek fényében sok sikert a szavazáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!