Nem vagyok szakértője a politikának de vontam le megkérdőjelezhetetlen, tény alapú következtetéseket. A fidesz európa legkorruptabb leghazugabb és legigazságtalanabb diktatúrája. Azért diktatúra mert minden országot érintő kérdésben egyetlen egy párt, de inkább ember kompetens ami definiálja a diktatúrát. Porba tiporja a jogállamiságot és a parlamentalizmust, valamint szó szerint minden amit az az ember állít hazugság. Aztán a probléma hogy akik kiábrándultak végre ebből az álságos magát fidesznek hazudó társaságból ( se nem fiatalok rohadtul nem demokraták és nem is szövetság mivel orbán pakolta be a saját talpnyalóit) azok a jobbik felé tendálnak ami a világ egyik vicce, egy értelmesen működő országban sosem jöhetne létre egy nyíltan náci párt. Csodálkozok hogy még nem küldtek nátó katonákat magyarországra, na majd ha ne adj isten hatalomra kerülnek.. A DK tűnik számomra legértelmesebbnek, de ők sem tükrözik a politikai nézeteimet. Aztán vannak ezek az ábrándos aranyos pártok, amik valóban jó programmal rendelkeznek azonban senki nem veszi komolyan őket és sosem lesz szignifikáns részesedésük. Ilyen pl az LMP vagy a MOMA, ti mit gondoltok ?
Magyarország elveszett. Megint megválasztják a Fideszt és 2/3-ot szerez a parlamentben.
Még több milliárddal fog gazdagodni az Orbán família és a haverok. Ha nem jön majd az EU-s pénz, akkor felvesznek még egy 3000 milliárdos orosz hitelt.
2018. márc. 2. 13:57
2/15 anonim válasza:
"DK tűnik számomra legértelmesebbnek"
Pfff, basszus... Előtte meg arról papol a nyomorult hülyélye, hogy így meg úgy a diktatúra. Akkor hasonlítsd össze, hány szemet lövetett ki az, akit diktátornak hazudsz, és hányat annak a bandának a vezére akit értelmesnek hazudsz.
2018. márc. 2. 14:04
3/15 anonim válasza:
"Közeleg az április, mit gondoltok?"
Szerintem is közeleg.
2018. márc. 2. 14:07
4/15 anonim válasza:
"Akkor hasonlítsd össze, hány szemet lövetett ki az, akit diktátornak hazudsz, és hányat annak a bandának a vezére akit értelmesnek hazudsz."
Szerintem egyik sem lövetett ki egy szemet sem.
Te másképp gondolod?
2018. márc. 2. 14:08
5/15 anonim válasza:
Teljesen egyetétek azzal,amit az első sorba írtál.
2018. márc. 2. 14:08
6/15 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy most már tényleg kellene egy kis tavasz, tavaly ilyenkor már kibújtak a paradicsom csíranövénykéim a palántázó földből, idén meg el se vetettem még a magokat. Mi lesz az idei paradicsom terméssel ? De ahogy mások kérdezték, idén már lemosó permetezés sem lesz? Ha így mennek a dolgok, nagyon hirtelen jön a nagy felmelegedés (ha egyáltalán lesz tavasz), ami semminek és senkinek nem tesz majd jót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!