Akik 2015 áprilisban voltak ECL B2-középfokú, angol nyelvvizsgán, mit gondoltok a magnós feladatról?
Figyelt kérdés
Csak én őrültem meg, vagy tényleg iszonyat nehéz volt?2015. ápr. 11. 15:00
1/7 anonim válasza:
Én németen voltam ma, de szerintem az is nehéz volt, nem is kicsit. Lehet idén emelték a vizsgák nehézségét. Pedig nem könnyű vizsga amúgy sem az ECL.
2/7 anonim válasza:
Én pont azt éreztem, hogy nem volt olyan nehéz, mint amire számítottam, az első kifejezetten nagyon könnyűnek tűnt. Akikkel beszéltem ők is azt mondták, hogy egész egyszerű volt.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a krisnás-maharadzsázs katasztrófa volt... Simán rakhatták volna felsőfokra is
5/7 anonim válasza:
A második része sajnos nehéz volt, simán C1 kategória. Eredményre kíváncsi vagyok, bár sok reményt nem fűzök hozzá. 30 napot írtak, még csak 16 nap telt el, de van hogy hamarabb/később végeznek.
Mindkét téma a hallgatáson meg kell legyen 40%, vagy csak a kettő együtt?
6/7 anonim válasza:
A 2. része szerintem is szörnyű volt
7/7 anonim válasza:
Megkaptam az eredményt. Jól mutatja, hogy arányaiban mennyivel nehezebb volt a magnós rész, mint kellett volna legyen.
Speaking: 96%
Listening: 65%
De legalább megvan a vizsga :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!