5 hét alatt fel tudok készülni napi 8 óra tanulással középfokú angol nyelvvizsgára?
Szerintem simán beszélek középfokon angolul, de nincs még nyelvvizsgám. A középszintű érettségim 87%-os lett. Sima ügy, ugye? Csak megerősítésre várok! :)
(Nincs most munkám és nem járok suliba se, így éjjel nappal tudok rá készülni)
"Szerintem simán beszélek középfokon angolul"
- Ha így van, akkor 5 hét sem kell.
Amúgy a 87%-os középszintű nem jelent semmit. Nem árulja el, hol állsz most valósjában, így biztosat nem lehet válaszolni a kérdésre. ÉS az sem mindegy, mit is csinálsz napi 8 órában.
szerintem menni fog. nekem a nyelvvizsga 80% volt mindkét része. érettségizni most fogok és kb azonos szintűek szerintem a feladatlapok. persze nyelvvizsgán bonyolultabb levél vagy fogalmazás van.
de nekem pl origó szóbeli egy vicc volt, olyanokat kérdeztek hogy merre megyek továbbtanulni, mi akarok lenni, mit dolgoznak a szüleim.
úgyértem hogy ny.vizsga nehezebb, de ha érettségid 87 lett, akkor csak fog menni legalább 60%
szerintem felesleges napi 8 órát tanulni. ami nehezen megy arra gyúrj rá, pl hallott szövegértés, vagy szókincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!