Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik Békemenetre érdemes...

Melyik Békemenetre érdemes elmenni, ha választani kell? A Fideszesre vagy a Kétfarkú Kutya Pártéra?

Figyelt kérdés

2018. márc. 1. 08:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem egyszerű mint a faék ...

Lopjon tovább a Fidesz, és tartsa kinn a migránsokat, vagy lopjon a ballib és engedje be a migránsokat...

2018. márc. 1. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Hasonlítsd össze: az egyik egy komoly párt, aki készül a választásra és elég megnyerő ígéretei vannak ( bár rendes programja nincs ), míg a másik csak sorosozni és migránsozni tud, az egyetlen programja hogy "mocskos hazaáruló ellenzék".
2018. márc. 1. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

A Fidesz még mindig csak 5000-t fizet a békemenetelésért?

Mert akkor inkább a Kétfarkúak, ott legalább rendes emberek lesznek...

2018. márc. 1. 14:43
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Tiszta szocializmusban érzem magam.. Akkor vonulgattak a "békéért", persze valójában azért, hogy megmutassuk, hogy milyen erős a szocializmus és hogy a nyugat is lássa a tankokat...

Nekem március 15-e az 1848-as forradalomról szól. Miért kell ilyen szinten belevinni a napi politikát? Egyikre sem megyek. Nekem március 15. nemzeti ünnep.

2018. márc. 1. 16:17
 15/17 Celtix ***** válasza:
75%

Ha szeretnel felpercenkent terdre borulni a rohogestol es igazan felszabadultan jol erezni magad, akkor MKKP.

Ha kedves posztkomcsi arcokkal (Bencsik = vol munkasor, Gajdics= volt ifjugardista, Stefka = 1982-ben belugyminiszteri kituntetes) vonulnal szivesebben, akkor a COF-os. Talan most minden molinot jol tartanak, nem ugy, mint Brusszelben. Es talan sikerul nekik tenyleg 15-en vonulni - nem ugy, mint Brusszelben.

2018. márc. 1. 19:43
 16/17 peti 56 ***** válasza:

Ha hazaárulónak érzed magad bármelyikre elmehetsz.

Én szégyellném ha ilyen párt támogatója lennék.

Igaz ham önzö és az IQ -zéró nálam akkor nem nézek körül és nem látom a tényeket és azért veszek részt hazaárulók pártja rendezvényén.

2018. márc. 8. 08:36
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Én a Kétfarkúakéra megyek: számomra ők a hitelesebbek!

Ebben az országban a "bolondok" sokkal normálisabbak mint a "király"!

2018. márc. 8. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!