Melyik Békemenetre érdemes elmenni, ha választani kell? A Fideszesre vagy a Kétfarkú Kutya Pártéra?
Szerintem egyszerű mint a faék ...
Lopjon tovább a Fidesz, és tartsa kinn a migránsokat, vagy lopjon a ballib és engedje be a migránsokat...
A Fidesz még mindig csak 5000-t fizet a békemenetelésért?
Mert akkor inkább a Kétfarkúak, ott legalább rendes emberek lesznek...
Tiszta szocializmusban érzem magam.. Akkor vonulgattak a "békéért", persze valójában azért, hogy megmutassuk, hogy milyen erős a szocializmus és hogy a nyugat is lássa a tankokat...
Nekem március 15-e az 1848-as forradalomról szól. Miért kell ilyen szinten belevinni a napi politikát? Egyikre sem megyek. Nekem március 15. nemzeti ünnep.
Ha szeretnel felpercenkent terdre borulni a rohogestol es igazan felszabadultan jol erezni magad, akkor MKKP.
Ha kedves posztkomcsi arcokkal (Bencsik = vol munkasor, Gajdics= volt ifjugardista, Stefka = 1982-ben belugyminiszteri kituntetes) vonulnal szivesebben, akkor a COF-os. Talan most minden molinot jol tartanak, nem ugy, mint Brusszelben. Es talan sikerul nekik tenyleg 15-en vonulni - nem ugy, mint Brusszelben.
Ha hazaárulónak érzed magad bármelyikre elmehetsz.
Én szégyellném ha ilyen párt támogatója lennék.
Igaz ham önzö és az IQ -zéró nálam akkor nem nézek körül és nem látom a tényeket és azért veszek részt hazaárulók pártja rendezvényén.
Én a Kétfarkúakéra megyek: számomra ők a hitelesebbek!
Ebben az országban a "bolondok" sokkal normálisabbak mint a "király"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!