Komolyan! Kire érdemes szavazi?
MSZP? vicc kérem!
Jobbik? totál komolytalan és hiteltelen mára.
LMP, Együtt, Momentum stb..??? még tréfának is rossz!
Szóval kire???
Attól félek ez a választás már lefutott mielőtt elkezdődött volna, - ami persze várható volt, a Fidesz ügyesen szétforgácsolta és pórázon tartja az ellenzéket- szóval maradnak hatalmon, ami nem akkora tragédia csak félek mégjobban elszemtelenednek a győzelmük okán...
Ezt neked kell tudnod eldöntened felelős, felnőtt állampolgárként.
Én csak annyit javasolhatok, hogy azzal mindenképpen segíted a demokráciát, ha nem a mindenkori kormánypártra szavazol.
Nem tragédia, nem a lófasźt nem... amíg fidesz van, addig nincs esély arra, hogy az ország rendbejön, marad a szar eü, a korrupció, gulyáskomcsi rendszer a rokonok protekciójával, na keg a sok gyûlölködés, a sok idóta meg retteg a nem létezô dolgoktól.
Bárkire érdemes szavazni, aki nem a fidesz. Bármelyik jobb náluk. Én a Jobbikra fogok. Persze, hogy hiteltelennek látod ôket, mivel a kormánypropaganda egy éve folyamatosan lejárató kpányhadjáratot folytat ellenük, és a csapból is ez folyik.
2, mondhatom nagyon hiteles vagy a 888-as cikkeddel, nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Tudományos tény, hogy a 80 feletti IQ-val rendelkezô mnerek még véletlen se vesznek komolyan semmit, amit a 888, pestisrácok, origo és társai hoznak le. Az újságírás leges legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!