LMP, Együtt, Momentum stb..??? még tréfának is rossz!
Szóval kire???
Attól félek ez a választás már lefutott mielőtt elkezdődött volna, - ami persze várható volt, a Fidesz ügyesen szétforgácsolta és pórázon tartja az ellenzéket- szóval maradnak hatalmon, ami nem akkora tragédia csak félek mégjobban elszemtelenednek a győzelmük okán...
A régi Jobbik jó volt, ez a mostani egy elvtelen f.s. Ki nem állhatom már Vonát, így én meg az LMP-re szavazok! A legértelmesebbek egyelőre ők. Amióta megalakultak ugyanazt kommunikálják, a Jobbik meg nem. Erre a Jobbikra egy értelmes magyar nem szavaz már, csak a sík h_lyék.
2018. febr. 13. 22:30
12/24 anonim válasza:
A Jobbikra fogok szavazni.
2018. febr. 13. 22:36
13/24 anonim válasza:
Szavazz a Kutyapártra! Lassan tényleg az a legértelmesebb!
Jobbik? A többség Gabika lemondását várja. Kétlem, hogy a régi radikálisok rá fognak szavazni, legalábbis, akiket én ismerek, biztosan nem.
#8 "amíg fidesz van, addig nincs esély arra, hogy az ország rendbejön..."
Hát....
Ha az a rend, amiben a Gyurcsány-Bajnai páros hagyta az országot, akkor sose jöjjön rendbe !!!
Bár lehet, vannak akinek hiányzik az IMF...
2018. febr. 13. 22:41
15/24 anonim válasza:
Amúgy, ez a site alapvetően jobbikos, tehát értelmes választ nem fogsz kapni. A jobbikosok a neten lógnak, mert általában fiatalok interneteléréssel....Ezért van a Facebookon is a legtöbb követőjük. De ez sem jelent semmit. Mert pl. én is követem ott a Jobbikot, de ettől függetlenül nem rájuk fogok szavazni majd. Szóval gyakorlatilag nem sokat érsz az itteni válaszokkal, sem előrejelzésekkel :D Úgyhgy dönts belátásod szerint. Szerencse, hogy nemcsak a gyakorikérdéseken lévők fognak szavazni áprilisban és nem itt kell választást nyerni, ahogy a jobbikosok már ezt kommunikálták 2010ben és rá 4 évre is. Csak valamiért akkor sem jött be... De úgy tűnik, azóta sem sikerült tanulni belőle.
2018. febr. 13. 22:54
16/24 anonim válasza:
MÁRA a Fidesz is komolytalan, hiteltelen, tőlük még a JJobbik is hitelesebb, adni kell nekik egy esélyt.
2018. febr. 13. 23:08
17/24 anonim válasza:
#10! " Magyaroknak Jobbikra" Ameddig erröl a baromságrol nem szoktok le, addig semmiképpen! Ne vond kétségbe az én magyarságomat ha nem megyek birkaként utánatok!
2018. febr. 13. 23:53
18/24 anonim válasza:
Természetesen csakis a Soros György pártjára érdemes szavazni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!