Miért érdemes a FIDESZ-re szavazni? Én rájuk fogok szavazni mert szerintem elég hihető amit mondanak meg a kampányuk is.
Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 06:08
1/30 anonim válasza:
Nem ėrdemes a fideszre szavazni.. Volt pár ėvük bizonyítani,de ami az átlagembernek fontos azt ők elcsesztėk, lexarták stb. Szal a fideszről a választás után csak a bűnügyi rovatban akarok olvasni. Pl Viktor ėletfogytot kapott, teljes vagyonelkobzás stb stb.
2/30 anonim válasza:
Egész nyolc évnyi munkájuk garancia a jó folytatásra.
3/30 anonim válasza:
mondanál erre pár példát? Én csak kettőt tudok: alacsonyan tartották az inflációt, és két gyerekeseknél megemelték az adókedvezményt.
Emellett elvették a magánnyugdíjpénztárak befizetéseit, rezsicsökkentés címszóval többet fizetünk, mint amennyivel lejjebb mentek a világpiaci árak. Az egészségügy romokban. A képzett munkaerő kivándorolt, mert itthon nem tudott megélni.
A sajtó 90%-a a kezükben.
Elvették az alkotmánybíróság vétójogát. Az alkotmányból kivettek alapvető emberi jogokat.
Közbeszerzések címén ezerrel megy a korrupció.
Mi az, ami szerinted mellettük szól?
4/30 anonim válasza:
ja, és az áfát is feltolták az egekbe...
5/30 anonim válasza:
befagyasztották a közszférában dolgozók bérét. Az eü béremelés egy nagy kamu. A családi pótlék ugyanannyi, mint 10 éve... Soroljam még?
6/30 anonim válasza:
"Megemelték az adókedvezményt" - amit ők vezettek be, ugyebár.:D Emlékezetkiesésben szenvedsz? A családi pótlékot nem is kell megemelni, az nincs kötve munkavégzéshez, ellentétben az adókedvezménnyel. Az egészségügy infrastruktúrája ma jobb állapotban van, mint 8 éve, tudom, mert benne dolgozom. Az elvándorlás pedig távolról sem csak a képzett munkaerőre jellemző, a legfőbb oka, hogy 2011. május elsején mindenütt véget ért a 7 éves moratórium, amit az EU-ba lépésünkkor szabtak ki a keleti munkaerő bevándorlását korlátozandó. Azóta szabad a vásár. Felteszem, nem akarod számonkérni, miért nem zárkóztunk fel Németország vagy Svájc bérszintjéhez 8 év alatt.:D
7/30 anonim válasza:
Ja és a sajtó 90%-át hagyjuk már, ilyen ordas hazugságokat nem kell tolni. 96%-ban baloldali volt a teljes magyar média, az senkit nem zavart, most, hogy az arány lecsökkent úgy 75%-ra, már armageddon van.:D Gyakorlatilag zéró infláció mellett van évről évre béremelés, a közszférában is.
8/30 anonim válasza:
Nagyon jó a Fidesz, én is rájuk szavazok, mert nagyon jó kormány. A krumplit lehet már tudni hol osszák majd?
9/30 anonim válasza:
Igenis látszik a rezsicsökkentés hatása, és a célzott áfacsökkentéseké is (olcsóbb a net, a hal stb.), a 15%SZJA meg mindenkin segít. Segélyezés helyett munkára ösztönzik az embereket, ez a legfontosabb.
10/30 anonim válasza:
A te dolgod, hogy kire szavazol. Felnőtt, felelős álampolgár vagy, aki viselni képes dönése következményeit. Ha szerinted a Fidesza legjobb választás, akkor viseld a következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!