A szoci szavazók miért nem értik meg, hogy az Mszp egy bukott párt, miért istenitik még mindig?
Figyelt kérdés
Meg visszasirják Orbán 29 pontja után... Nem tudom,ha az mszp marad,most mennyivel lenne jobb a helyzet vagy pár év múlva??8 évük volt arra,hogy bizonyitsanak és letegyenek valamit az asztalra!Ehelyett mit kapott Magyarország,milyen helyzetben áll???Látjátok ti is a saját szemeitekkel...,enyhén szólva(!) rosszul állunk!
És ezeket ajnározzátok,meg,hogy majd 4 év múlva visszajönnek...?!
2010. jún. 8. 22:31
31/34 anonim válasza:
Az MSZP vélemény? Bocsi, nem kérek belőle, és elfogadni sem vagyok hajlandó :) És Jobbikos sem vagyok.
32/34 anonim válasza:
Na végre, hála istennek, hogy megemlítette a mezőgazdaságot :D Megszívta...
Neked majd holnap mesélek róla pezsi, ha érdekel :)
33/34 anonim válasza:
Na akkor okfejtés: Ha az MSZP maradt volna fél éven belül államcsőd lett volna, fokozatos leépítések, éhezésig fajult volna a dolog.
Ha a jelenlegi kormányunk nem csinál semmit, már akkor is fényévekkel jobb az MSZP-nél.
34/34 A kérdező kommentje:
Érdekel persze:))
2010. jún. 9. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!