A szoci szavazók miért nem értik meg, hogy az Mszp egy bukott párt, miért istenitik még mindig?
Figyelt kérdés
Meg visszasirják Orbán 29 pontja után... Nem tudom,ha az mszp marad,most mennyivel lenne jobb a helyzet vagy pár év múlva??8 évük volt arra,hogy bizonyitsanak és letegyenek valamit az asztalra!Ehelyett mit kapott Magyarország,milyen helyzetben áll???Látjátok ti is a saját szemeitekkel...,enyhén szólva(!) rosszul állunk!
És ezeket ajnározzátok,meg,hogy majd 4 év múlva visszajönnek...?!
2010. jún. 8. 22:31
11/34 A kérdező kommentje:
Ok,felveszlek!Bár ott kicsit elveszett vagyok,mert nem nagyon használtam,de holnap reggelre minden ok!;)
2010. jún. 8. 22:44
13/34 anonim válasza:
Mert demokratikus szolcializmust szeretnenek . Ertsetek mar meg hogy ezen attol fuggeltenul nem fognak valtoztatni hogy az elozo part vezetes rosszul vegezte feladatat . Emellett vannak elkotelezeve ez a 20 szazalekos mag nem lesznek csak azert szocikbol narancsok vagy hungaristak mert rosszabbul elnek mint 4 eve . Ok ebbe nohettek fel ebbe ereztek jobbnak magukat esetleg abba a rendszerbe dolgoztak es bizonyos elemeit szerettek ... Akik elpartoltak azok akik becsapottnak erzik magukat vagy mindig a szerintuk legjobb programmra szavaznak nem egy adott oldal melle . Az a 2 szazelkos Jobbik tabor ami volt az is Jobbikos maradt ... Nem csak azt kell nezni hogy ezek atvertek vagy nem tudtak vegig vinni . Most latjuk hogy Orban se jobb meg miniszterelnokkent se ismeri el hogy ok barmit is tettek volna a fejlodes ellen miota az MSZP hatalmon volt pedig tudjuk hogy 2006 yol Viktorkaek is vastagon benne vannak. Szerencsere az SZDSZ megszunt ... Lehet mondtani hogy LMP lett es mondjuk a zsidok 3 szazaleka betolta oket a parlamentbe ...
14/34 anonim válasza:
Ahhh...neked nem válaszolnak én meg küzdök a szocikkal? Hol itt az igazság? :D
15/34 anonim válasza:
Én nem,én nem,én nem is éltem akkor,nehogymár rosszat gondoljatok rólam.:(
16/34 A kérdező kommentje:
37% nem értek veled egyet,de tiszteletben tartom a véleményed.
2010. jún. 8. 23:11
17/34 anonim válasza:
fejezzétek már be kretén turbómagyar nagyjobboldaliak... fogadjátok már el, hogy vannak ilyen posztkommunista neofóbok.
19/34 A kérdező kommentje:
Elfogadom,csak akkor legyenek szerényebbek és ne hirdessék nagyszájjal a butaságot!!
2010. jún. 8. 23:28
20/34 anonim válasza:
Ezt jól megasszondta mr. vérkomcsi elvtárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!