A szoci szavazók miért nem értik meg, hogy az Mszp egy bukott párt, miért istenitik még mindig?
Figyelt kérdés
Meg visszasirják Orbán 29 pontja után... Nem tudom,ha az mszp marad,most mennyivel lenne jobb a helyzet vagy pár év múlva??8 évük volt arra,hogy bizonyitsanak és letegyenek valamit az asztalra!Ehelyett mit kapott Magyarország,milyen helyzetben áll???Látjátok ti is a saját szemeitekkel...,enyhén szólva(!) rosszul állunk!
És ezeket ajnározzátok,meg,hogy majd 4 év múlva visszajönnek...?!
2010. jún. 8. 22:31
21/34 anonim válasza:
Hát, én nem fogadom el :) De ez csak én vagyok, és ez bizony rossz szokás, viszont végre ideje lenne belátni, hogy elbuktak, nem kicsit és nem véletlen.
22/34 A kérdező kommentje:
Ki,én vérkomcsi???
2010. jún. 8. 23:31
23/34 anonim válasza:
Jajj, az a 73%-os, aki vérkomcsizott nem én voltam :) Elég sok 73%-os van, ne keverj velük :) Szerintem ő is a turbómagyaros válaszolóra értette.
24/34 anonim válasza:
A szoci szavazók ugyan olyan szánalmasok, mint a pártjuk. Most komolyan, miért most pofáznak a szocik? Ott volt nyolc évük! Bizony "meg lehetett volna csinálni"! De nem tették!
25/34 anonim válasza:
Na eddig bírták. Jó volt, hogy ott voltál :):)
26/34 A kérdező kommentje:
Én mindig mindenhol ott vagyok:D És keverem a 73%-osokat is:))
2010. jún. 9. 00:03
27/34 anonim válasza:
Áááá visszatért :DDD Komolyan mondom, hogy lehet ilyen egy Jobbikos? Tényleg kezdem sajnálni. Egyszerűen olyan tényeket kérdőjelez meg, amit senki nem firtathat. Fel nem tudom ezt fogni.
29/34 anonim válasza:
Megszokásból. Az mszp döntései nem voltak jók senkinek, csak aki ott volt a mézesbödön mellett. Nem tettek semmit 8 év alatt, ha ők maradnak, még be is csődölnek. Mindent tönkre tettek. Úgy látom az OV -nak elege lett ebből a sok sz@rból és most tenni akar ellene. Az mszp-sek meg féltik a seggüket. Helyesnek tartom a 29.pontot, csak vigyék végig. Használják a 2/3-os többségüket.
30/34 anonim válasza:
A jobbik szavazók miért nem értik meg, hogy egy náci bukott párt, miért istenitik még mindig?
Mért nem lehet elfogadni hogy másnak is van véleménye, mért zavar téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!