Ha a baloldal nyer, ugye újra lesz privatizáció?
Az MSZP korábban, 2002 után már egyszer eladta a közmű-szolgáltatókat. Megismételnék ugyanezt?
Szerintetek Vona Gábor asszisztálna ahhoz, hogy minden ismét magyarból idegen kézbe kerülhessen?
https://www.youtube.com/watch?v=jdimdYuSXQk
Én azokra a beígért osztogatásokra gondoltam, amit Karácsony Gergely említett. Hogy visszahoznák a családi pótlékot alanyi jogon. Azok is újra és újra segélyeket vennének fel munka helyett, akik jelenleg - ha közmunkában is - de legalább dolgoznak.
Gyurcsányék nagyon értenek ahhoz, hogy kell mindent kicsavarni a magyarok kezéből... :/
Kedves Utolsó!
Akkor ezek szerint a fizetésemből már egyből utalhatok is a németeknek? Vagy ráérek még?
Ne hidd, hogy nem a német nagyvállalatok zsebéből kapják a kampányra a pénzt a komcsik megint. A megemelt gáz-és villanyárak haszna tudjuk jól, kikhez vándorol majd ki...
Azért akarják Gyurcsányék átjátszani a nyugati multiknak ezeket a vállalatokat, hogy utána a magyar emberek újra fejőstehénként fizethessék a profitjukat...
Egyszer már megtörtént.
Értem, szóval államosítani akarsz orrba-szájba, de közben rohadt komcsizol ezerrel.
Az a lényeg, hogy következetes ember vagy.
"Azért akarják Gyurcsányék átjátszani a nyugati multiknak ezeket a vállalatokat, hogy utána a magyar emberek újra fejőstehénként fizethessék a profitjukat..."
Igen, így megy ez, drága barátom. Csúnya világban élünk, a cégek haszonért dolgoznak, ahogy te is fizetésért és nem puszta jótékonykodásból.
Fura, mi?
De most komolyan azt hiszed, hogy ha államosítasz valamit, akkor azzal megoldod a dolgokat? Hogy akkor onnantól kezdve ingyen lesz kaja-pia, meg ami csak szem -szájnak ingere és nem kerül pénzbe?
Akkor miért nem államosítunk mindent, hogy minden ingyé, vagy legalább ócsóé legyen?
Szerintem a kenyeret is vigyük le újra 3,60 forintra. De kerekítsük csak le mondjuk 5-re. Legyen 5 forint egy kiló kenyér. A pékségek meg majd kigazdálkodják valahogy. Ha becsődölnek, akkor államosítjuk azokat is és onnantól kezdve simán lehet 5 forint a kenyér, majd Állam Bá állja a cechet.
Simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!