Miért hisztek az MSZP-nek, meg az LMP-nek? Miért nem nézitek végig Orbán beszédét, mielőtt véleményezitek az intézkedéseket?

Na a 66%-ossal lebeszéltem, alig várom a beismerését :) Ellenben pezsit sehol sem látom pedig lenne neki mondanivalóm :( Szóval ha itt lesz jelentkezzen :):)
Egyébként kár a gőzért szocik, ti is jobban fogtok élni, és inkább örülnötök kellene ennek. Én nem lennék ilyen jószívű.

Azért nem nézzük végig, mert már hallottuk... Egy csomó ember fog utcára kerülni a közigazgatásból... Azontúl csökkentik a maradék emberek bérét is... Remek...
Aztán ott van a banki adó... Rajtaunk lesz leverve... Tudjátok: pénz beszél, kutya ugat... Az én pénzem is beszél, mindig elköszön...
Ami jelenleg sajnos történik/történni fog az nem más, mint a gazdaság tudatos leépítése... és orális jellegű politizálás... Szopatnak... Nem értek egyet a szocik politikájával, hogy mindent meg kell emelni és segélyt osztani, de ahhoz, hogy egy fizetőképes tömeg képződjön az országban, ahhoz előbb megszorítások kellenek... Tudjátok a 2.VH után sikerült felépíteni egy országot, akkor mi most miért nem tudjuk működtetni???

Én magamtól is nézem napokig...nem tudom mi nem tetszik nektek rajta.
Anélkül hogy nem hallottátok hogyan bírálhatjátok?

Hát kedve kérdező nem tudom miket tenyésztesz(tengerimalacot?),de az előző fidesz kormány rendesen leszívatta a mezőgazdaságot.
Ha most a kisgazdapárt szétverésétől eltekintek(ami tényleg a mi érdekeinket képviselte volna),mondjuk mindjárt ott a jövedéki adó,amit a nyakunkba raktak.
Úgyhogy nem tudom mi alapján bízol abban,hogy megint nem kaapunk...mi nem tudjuk Ciprusra költöztetni a "céget".Na jóba tengerimalacok elférnek egy böröndben.
Ha már itt tartunk,akkor mi a helyzet a földvásárlási moratóriumról,arról szépen egy szó esett.Vagy a zsebszerződésekről,amik nagyon is vannak,Dunántúl nagy része már külföldi kézben van.Szóval egy pálinkafőzési engedéllyel kiszúrni a szemét(meg a széchenyi kártyával)csak nagyon ostoba embereknek lehet!Gondolkozz már.Ha mg-al foglalkozol,akkor legyen némi fogalmad róla.

Kedves Kérdező!
"Én termelő munkát végzek. Értéket állítok elő. Még hozzá az állat tenyésztésben."
Hát, gratulálok! Magyarul eteted a disznókat?:)
Nagy karrier, és még Te szólod le a vasutasokat!
Gondolom korán kelsz, hogy megetesd a disznókat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!