Miért hisztek az MSZP-nek, meg az LMP-nek? Miért nem nézitek végig Orbán beszédét, mielőtt véleményezitek az intézkedéseket?
Megszűnik az adójóváírás.
Aki eddig 100-et keresett az 47 ezerre adózott 17%-al, most 100 ezerre fog 16%-al.
Ez nem hogy csökkenés, hétezres adóemelés. sőt, egészen az évi 5 milliós sávhatárig nőni fog az adóteher, a határon lévő jövedelem eddigi 740 ezer helyett évi 800-at fog adózni. Kb havi 450 bruttó felett csökken csak az adó.
Ez tényleg a kis keresetűeknek kedvez... :-D
21.28. Még nem mentette meg senkinek a házát. Csak egy tervet mondott,amit még meg kell valósítani. Én megértettem Orbán beszédét,és nem dőltem be az adórendszernek. Valósítsa meg minden részét,akkor legalább az ország helyzete jobb lesz,de a minimnálbérseké rosszabb!
Valamelyikőtök megmagyarázhatná,hogy ha a minimálbérből adózik valaki,és kevesebb nettót kap,az miért jár jobban?
Ne jöjön nekem senki azzal,hogy majd a vállalkozók megemelik a béreket,munkahelyet teremtenek,mert ebből nem lesz semmi. Ahhoz,hogy ezt megtehessék,hosszú évek alatt kellene a gazdaságnak javulni. De a kiskeresetűek addig is élni szeretnének.
Az aki azt írta,hogy jobban éltek,lehet,hogy úgy értette,hogy az mszmp alatt:D
Kedves kérdező,kár volt a kérdésért,látod,milyen sok még a dicső szocializmusból itt maradt elvakult gyöpös ember............
PANELPATKÁNY? UNDORÍTÓ GUSZTUSTALAN EMBER VAGY SOKAN ÖRÜLNÉNEK HA EGYÁLTALÁN FEDÉL LENNE A FEJÜK FÖLÖTT!!!
törölni fogják de nem érdekel...
Az Mszp nek
akkor se hinnék ha a feketére
azt mondaná hogy fekete
Én pedig a Fidesznek nem hiszek.Az elmúlt 8 évben és még a npokban is egyik héten azt mondtgák,hogy feket,másik héten pedig ugyanazt fehérnek mondták.
ATe pedig egy pofátlan sznob vagy,aki biztosan nem kétkezi munkával keresi a kenyerét,moint a gazdagoknak legalább a fele.
A panelpatkány és a vasutás keményen megdolgozik a megélhetéséért,nem pedig a másik ember nyakán élősködik.
Lesülhetne a kmépedről a bőr,amiért az ország nagyobb részét sértegeted.
Amúgy pedig MOST nem ígért l3.havi nyugdíjat, de 2006-ban 14.-et igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!