Milyen, az egész társadalom számára hasznos döntést hozott a fidesz az elmúlt 4 évben?
Nem vitaindító poszt, tájékozódni akarok.
Az elmúlt 3-4 év a lopásról, a gyűlöletről, a kitalált, kamu felhergelésről szólt (soros, ceu stb.). Volt valami hasznos intézkedése a fidesznek a határzárat az
leszámítva?
Bayer ma azt mondta, hogy az ellenzék szét akarja rombolni az álmukat. Mi az álmuk? A további lopás és korrupció? Mészáros további hízlalása, kamu ellenségkép felrajzolása?
Én nem találtam semmi konstruktív, racionálisan megfogható programot intézkedést a fidesz részéről.
Jah talán az olimpia kézzelfogható beruházás volt, az való igaz, csak épp nyomorba döntötte volna az országot.
Ne bántsátok a hármas válaszolót, lehet, hogy ő valami párhuzamos univerzumban él. Nem szoktam az ilyeneknek rosszat kívánni, csak annyit, hogy élvezze a magyar egészségügy szolgáltatásait pár hétig, és akkor majd látni fogja, hogy milyen szuper kórházaink vannak és még szuperebb épülnek.
A kérdésre válaszolva, lehet, hogy voltak jó intézkedésik, de azok annyira eltörülnek a rosszak mellett, hogy észre sem vesszük már őket. A rezsicsökkentésről ugye kiderült, hogy piaci áron számolva most például többet fizetnek az emberek, mint kellene. Az SZJA csökkentés. Ez is egy fura kérdés. Személy szerint én is így egy kicsivel többet kaptam kézhez, amikor csökkentették, viszont a testvérem, aki akkor minimálbéren volt, hirtelen elkezdett adót fizetni, amit a nagy "csökkentés" előtt neki nem kellett. Lehet, hogy én vagyok szociálisan érzékeny, vagy nem vagyok elég szemét azt gondolni, hogy ez jó, de szerintem ez kicsit sem volt fair döntés, hogy aki amúgy is jobban keresett, az még több nettót vitt haza, aki meg előtte annyira keveset kereset, hogy legalább már nem kellett a közösbe fizetnie, az kevesebbet kapott.
"Akit érdekel beüti a google-ba, hogy "kórházfelújítások", és olvasgat. Aki csak fröcsögni akar, annak nem muszáj, még megzavarná."
Milyen jó Túrórudi, hogy felújították a sátoraljai kórházat is. Be is lehetett zárni a gyerekosztályt, mert nincs orvos, aki ott dolgozzon. De milyen is jó tényleg, hogy fel van újítva.
Stadionokra költik a pénzt, a kórházakban meg pereg a vakolat - orbántakaroggy!
Felújítottak egy csomó kórházat - orbántakaroggy!
Felemelték az áfát - orbántakaroggy!
Áfacsökkentés-úgyis benyeli a kereskedő - orbántakaroggy!
Balkáni bérek - orbántakaroggy!
Fizetésemelések - elviszi az infláció - orbántakaroggy!
Nincs infláció - az nagyon rossz nekünk - orbántakaroggy!
Röghöz kötik az egyetemistákat - orbántakaroggy!
Elűzik a fiatalokat - orbántakaroggy!
Nem fogadják be a menekülteket - orbántakaroggy!
Behívták a migránsokat - orbántakaroggy!
Megvonják az eu-s pénzeket, mindmeghalunk akkor - orbántakaroggy!
Az összes eu-s pénzt ellopják - orbántakaroggy!
De cukik is vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!