A Fidesz úgy fogja elbukni a választásokat, ahogy Hódmezővásárhelyen is súlyos vereséget szenvedett?
Vagy nyer 68%-kal, mint Kiskunhalason.
Nem vagyok fideszes, de ennyiből fölösleges következtetéseket levonni.
Nem. Teljesen másról szól egy parlamenti választás, mint egy polgármesteri. Más a rendszer. Mások lesznek a jeöltek. Pártlisták lesznek, nem csak egyéni jelöltek, és jóval több lesz mindkettőből.
Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy ugyanúgy 70%kal nyer-e a Fidesz a parlamenti választásoknál, mint ma Kiskunhalasan. Nyilván nem.
# 3/3 Időpont ma 20:59
Kiskunhalason csak egy választókörzetben volt szavazás, persze jellemző hogy a fOsrigónál előrébb hozzák azt mint a Hódmezővásárhelyi polgármester választást.
Szerintem a sorosozós kampány kifulladt+korrupciós ügyek.
Ez komoly figyelmeztetés Orbánéknak,mert van egy másik Magyarország is,és elsöpörhetik egy pillanat alatt a NER rendszerét.Kiskirályokként viselkednek a Fideszesek,amit az emberek nem szeretnek.
Hódmezővásárhely meg fogja kapni a büntetését az újabb kétharmados győzelem után.
Szerintem nem sokáig marad ez a figura polgármester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!