Ha a nyugat annyira rossz, korcs és romlott, akkor miért oda vándorol a magyar? Miért nem a nyugati jön Magyarországra?
# 40
"8 ker Ben se gyilkolnak le egyből"
Óóó. Szóval, aki muzulmán vagy afrikai (neadjisten mindkettő), akkor nyilván le akar gyilkolni. Ezt nem tudtam. Bocsáss meg, amiért nem vagyok az igényeidnek megfelelő, kellőképp sötét bunkó.
"attól, mert nektek annyira elavult bevándorlóbarát nézeteitek vannak,hogy nem vagytok képesek meglátni a problémákat, attól még azokat ott vannak"
Én sehol nem írtam, hogy bevándorlóbarát vagyok, továbbá sehol nem írtam, hogy nincs velük gond. Gond leginkább tudod hol van? Pl Őcsényben. Dereng valami? Elárulom neked, a német ismerőseim fele utálja Merkelt, és utálja ezeket a bevándorlókat, mert csak élősködnek. De ne adjuk már otthon elő azt, hogy mindenről csak a migránsok tehetnek, meg az oktatásban lesüllyesztik a szintet, mert az ott élő valakinek a valakije ezt mesélte... 80 millió ember él itt, ráadásul elég vegyes népség. Ehhez képest otthon jobban félnêk a 8 vagy 13 kerületbe kimenni este egyedül, mint itt München mellett.
Nem feltétlen akar mind megölni csak százalékosan nagyobb az esélye. Gondolom nem kell sorolni párizsi merénylet brüsszeli merénylet tömegbelövés tömegbehajtás megerőszakolása.
Elismerem hogy az arab kultúra például a matek alapja arab számok 6 os szám rendszer orvostudomány ami megmaradt Rómából fürdők stb.
Viszont manapság sok a fizetett terrorista meg a nincstelen. A nyugat álltál kiképzett is is meg az elkeseredett csoringerek akik a megszállóikat látják az európaiaknak és igazuk van részben
"Udo Arschmeier:
Ja, akkor mégis jobban meg lehet élni? Mert mindig azt olvasom hogy Magyarországon még a téliszalámi is drágább mint Münchenben illetve nyugaton, meg minden rosszabb. "
Persze, hogy ott is lehet jobban élni, ha HOLLAND jövedelemböl élsz Magyarországon !
NEM a téliszalámi - vagy a kaja - a fö költség, hanem a lakbér meg energia, ami még mindgig sokkal olcsóbb, mint ott.
# 43
http://napi csart.blog.hu/2016/09/28/morbid_halalokok_de_hol_van_a_listan_a_terrorizmus
"Kedves Válaszolók (24,25,30,32)
attól, mert nektek annyira elavult bevándorlóbarát nézeteitek vannak,hogy nem vagytok képesek meglátni a problémákat, attól még azokat ott vannak."
Ezek közül senkinek nincsenek "bevándorlóbarát" nézetei, csak nem bevándorló ELLENESEK, mert nem azt tapasztalják, amit a mo-i médiákban terjesztenek.
"Én ugyan csak 3 hónapos kiküldetésen voltam Nagy Britanniában, szerencsére normális környéken volt a szállásom.A belváros tele volt muzulmánokkal meg afrikaiakkal, nem volt egy bizalomgerjesztő látvány egy európai városban ez."
Azt nem láthattad, hogy "muzulmánok", az ugyanis egy vallás, ami nem látszik az emberekn. Legfeljebb arabokat láthattál. Ezek semmivel sem kevésbé bizoamogerjesztöek, mint a kelet-európaiak, csak azokat ránézetre nem tudod ilyen könnyen megkülönböztetni. De pár éve még a hírekben ezek szerepeltek, mint primitív, (köz)veszélyes népcsoportok.
"Továbbá tegyük hozzá, hogy a német média az, ami leginkább manipulál, ferdít, kvázi cenzúráz, ha bevándorlókról van szó."
NEM, nem a német, hanem a magyar média az, ami torzít, csak éppen fordítva, migránsellenes hangulatot terjesztve.
"Ui:Sohasem voltam Fideszes."
Ennek semmi jelentösége!
"Már jóval azelőtt elleneztem az őrült migrációt, ami Nyugat-Európában kvázi az államvallás, mielőtt a Fideszke felfedezte volna magának."
Ez csak téged minösít le, föleg, ha képes vagy ilyen hülyeséget leírni, hogy ez Nyugat-Európában az államvallás - ilyen nincs.
#45 Mondjuk én inkább arra tippelnék, hogy a hollandok fogják legelőször elveszteni a területüket, ha katasztrófa lenne az olvadás miatt.
Szászoknál is sok olcsó ingatlant a holland nyugdíjasok vásárolnak fel.
"NEM, nem a német, hanem a magyar média az, ami torzít, csak éppen fordítva, migránsellenes hangulatot terjesztve. "
Pont pénteken történt a kisvárosunkban, hogy 6 fiatal, 3 nő, 3 férfi bement a boltba, telepakoltak egy koffert cigivel, meg piával, és úgy gondolták, angolosan távoznak.
Amikor szóltak nekik, lökdösődtek, köpködtek, de sikerült addig feltartóztatni, amíg jöttek a rendőrök.
Mivel az újság mélységesen hallgatott a kilétükről és státuszukról, feltételezem echte németek voltak.
És csak a véletlen műve hogy légvonalban 800m a menekültszálló, és ferdítenék ha belemagyaráznám, hogy nem tisztességes adófizető német vagy európai dolgzók voltak.
Cikket akartam beilleszteni, de csak a mai ingyenes napilapban volt, talán holnapra lesz a neten is valami.
Egyébként nem egy lepukkant gettó városról van szó, hanem egy eddig nyugis ki városról, ahol korábban az volt a hír, hogy tavasszal kiöntött a patak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!