Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a nyugat annyira rossz,...

Ha a nyugat annyira rossz, korcs és romlott, akkor miért oda vándorol a magyar? Miért nem a nyugati jön Magyarországra?

Figyelt kérdés
Mindig mondják, hogy Németország pfhű de rossz, mert Merkel befogadta a sok migránsot. De ha annyira rossz a nyugati helyzet, akkor miért oda mennek évente 10,000-ével a magyarok? Miért nem a Németek menekülnek ide?

2018. febr. 25. 16:55
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
83%
Mert aki tovább lát az orránál és nem veszi be a Fidesz propagandáját, az tudja, hogy nyugaton még lehet boldogulni és nincs olyan őrület, mint itt.
2018. febr. 25. 18:30
 32/55 anonim ***** válasza:
25%
Köszönöm a 30-asnak a választ, akinek SZEMÉLYES tapasztalata van, mint nekem. Érdekes, hogy a rokonoknak , ismerősöknek barátoknak mindig van egy gyereke, akit afrikai migránsok riogatnak...de magukat sose. Csak hallottam, meg mesélték.
2018. febr. 25. 18:42
 33/55 anonim ***** válasza:
61%

Kár, hogy a németek nem olvassák a Gyahut, és fegyverkeznek, mert nem érzik biztonságban magukat:

[link]

2018. febr. 25. 18:50
 34/55 anonim ***** válasza:
52%
otthon is mindenki veszi a gázpisztolyokat, mitől félnek, a sok migránstól? vagy csak egymástól? :-D
2018. febr. 25. 18:54
 35/55 anonim ***** válasza:

"Inkább csak nem volt szíve megmondani, hogy milyen csórók vagyunk és itt a föld tizedannyiba, minden más meg negyedannyiba kerül mint Hollandiában :) "

Ja, akkor mégis jobban meg lehet élni? Mert mindig azt olvasom hogy Magyarországon még a téliszalámi is drágább mint Münchenben illetve nyugaton, meg minden rosszabb.

*korábban elírtam, Kohra gondoltam, Honeckert sikerült írni.:)

2018. febr. 25. 19:01
 36/55 anonim ***** válasza:
53%

Németet értőknek itt egy cikk egy független laptól:

[link]

Költői kérdés, miért épp 2015-2016-ra szaporodtak meg a hasonló cikkek a megnövekedett keresletről gáz-riasztó fegyverek iránt?

Itt a google keresési eredmények, mennyi hasonló született akkoriban:

[link]

Szóval lehet tagadni, meg lehet bemesélni hogy véletlen egybeesés. Fotelből el is lehet hinni.

2018. febr. 25. 19:10
 37/55 anonim ***** válasza:
Ezért a kiírásért mennyit fizettek? :P
2018. febr. 25. 19:15
 38/55 anonim ***** válasza:
27%

Kedves Válaszolók (24,25,30,32)

attól, mert nektek annyira elavult bevándorlóbarát nézeteitek vannak,hogy nem vagytok képesek meglátni a problémákat, attól még azokat ott vannak.

Én ugyan csak 3 hónapos kiküldetésen voltam Nagy Britanniában, szerencsére normális környéken volt a szállásom.A belváros tele volt muzulmánokkal meg afrikaiakkal, nem volt egy bizalomgerjesztő látvány egy európai városban ez.

Továbbá tegyük hozzá, hogy a német média az, ami leginkább manipulál, ferdít, kvázi cenzúráz, ha bevándorlókról van szó.

Ui:Sohasem voltam Fideszes.

Már jóval azelőtt elleneztem az őrült migrációt, ami Nyugat-Európában kvázi az államvallás, mielőtt a Fideszke felfedezte volna magának.

2018. febr. 25. 19:19
 39/55 anonim ***** válasza:
52%

# 38

"A belváros tele volt muzulmánokkal meg afrikaiakkal, nem volt egy bizalomgerjesztő látvány egy európai városban ez."

Jó, de mit csináltak? Zaklatták az embereket? Fogdosták a nőket? Randalíroztak? Vagy mit?

2018. febr. 25. 19:25
 40/55 anonim ***** válasza:
53%
8 ker Ben se gyilkolnak le egyből
2018. febr. 25. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!