Ha a nyugat annyira rossz, korcs és romlott, akkor miért oda vándorol a magyar? Miért nem a nyugati jön Magyarországra?
Kár, hogy a németek nem olvassák a Gyahut, és fegyverkeznek, mert nem érzik biztonságban magukat:
"Inkább csak nem volt szíve megmondani, hogy milyen csórók vagyunk és itt a föld tizedannyiba, minden más meg negyedannyiba kerül mint Hollandiában :) "
Ja, akkor mégis jobban meg lehet élni? Mert mindig azt olvasom hogy Magyarországon még a téliszalámi is drágább mint Münchenben illetve nyugaton, meg minden rosszabb.
*korábban elírtam, Kohra gondoltam, Honeckert sikerült írni.:)
Németet értőknek itt egy cikk egy független laptól:
Költői kérdés, miért épp 2015-2016-ra szaporodtak meg a hasonló cikkek a megnövekedett keresletről gáz-riasztó fegyverek iránt?
Itt a google keresési eredmények, mennyi hasonló született akkoriban:
Szóval lehet tagadni, meg lehet bemesélni hogy véletlen egybeesés. Fotelből el is lehet hinni.
Kedves Válaszolók (24,25,30,32)
attól, mert nektek annyira elavult bevándorlóbarát nézeteitek vannak,hogy nem vagytok képesek meglátni a problémákat, attól még azokat ott vannak.
Én ugyan csak 3 hónapos kiküldetésen voltam Nagy Britanniában, szerencsére normális környéken volt a szállásom.A belváros tele volt muzulmánokkal meg afrikaiakkal, nem volt egy bizalomgerjesztő látvány egy európai városban ez.
Továbbá tegyük hozzá, hogy a német média az, ami leginkább manipulál, ferdít, kvázi cenzúráz, ha bevándorlókról van szó.
Ui:Sohasem voltam Fideszes.
Már jóval azelőtt elleneztem az őrült migrációt, ami Nyugat-Európában kvázi az államvallás, mielőtt a Fideszke felfedezte volna magának.
# 38
"A belváros tele volt muzulmánokkal meg afrikaiakkal, nem volt egy bizalomgerjesztő látvány egy európai városban ez."
Jó, de mit csináltak? Zaklatták az embereket? Fogdosták a nőket? Randalíroztak? Vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!