Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a nyugat annyira rossz,...

Ha a nyugat annyira rossz, korcs és romlott, akkor miért oda vándorol a magyar? Miért nem a nyugati jön Magyarországra?

Figyelt kérdés
Mindig mondják, hogy Németország pfhű de rossz, mert Merkel befogadta a sok migránsot. De ha annyira rossz a nyugati helyzet, akkor miért oda mennek évente 10,000-ével a magyarok? Miért nem a Németek menekülnek ide?

2018. febr. 25. 16:55
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
24%

Kedves 13 és 20.

Az egyik családtagom gyereket szintén Németországban tanul, már akkor is elégedetlenek voltak, volt iskolai balhéja pont valami piszkos afrikaival.

Mielőtt az a bolond tyúk kancellár beengedett 2 millió arabot, már előtte is voltak gondok.

Mellesleg azt,hogy egyes intézmények vezetője figyelmezteti a diáklányokat, hogy mellőzzenek bizonyos öltözékektől, valós dolog, nem tudod megcáfolni.

Nem rémlik az elhíresült "kartávolság", amit még a kölni polgármester mondott?

Folyamatosan romlanak az etnikai arányok.

2018. febr. 25. 17:58
 22/55 anonim ***** válasza:
23%

" #4 bizony a nyugatiak szerencsésebben élték meg a történelmüket, mert nincs náluk annyi hazaáruló komcsi mint itt a táncikálós papai, és a pocakos törpefocista felcsúti KISZ titkárok hívei"

Merkel pedig Stasi ügynök volt(besúgó)

2018. febr. 25. 18:09
 23/55 anonim ***** válasza:
52%

"Én ismerek hollandot, aki azért vett a 2000-es években magyarországon ingatlant, mert a dunántúl biztonságosabb mint amszterdamben."

Inkább csak nem volt szíve megmondani, hogy milyen csórók vagyunk és itt a föld tizedannyiba, minden más meg negyedannyiba kerül mint Hollandiában :)

"Folyamatosan romlanak az etnikai arányok."

Nem hiszem, hogy jobban romlanának mint itt. (rézbőrűek). A falvak 11%-a már "indián".

2018. febr. 25. 18:09
 24/55 anonim ***** válasza:
95%

Időpont ma 17:58

Én nem cáfoltam sehol az öltözéket és szoknyaviselési tilalmat, kérlek idézd, ha igen. Az meg hogy xy városban gond van nem jelenti automatikusan azt, hogy az egész német oktatással mindenhol és minden városban gond van. Ha neked gondod van Pesten a 8. kerületben és Borsodban mondjuk egyszerre, akkor már az egész országban probléma van? Érdekes én München mellett élek 30 km-re itt pl semmi nincs, továbbá rendszeresen járok Münchenben ott sincs. Szóval azért nem kell a felesleges szokásos hangulatkeltés magyar módra, hogyha már egy valahol valami xar, akkor már mindenhol minden xar.

2018. febr. 25. 18:13
 25/55 anonim ***** válasza:
93%

"Az egyik családtagom gyereket szintén Németországban tanul,"

No igen, mindig van egy rokon, ismerős, barát, családtag akinek a valakijének a valakije ezt meg azt hallotta. Neked van személyes tapasztalatod? És persze a rokonok, ismerősök sosem nagyítanak. Én nem azt mondom, hogy nincs gond a migránsokkal. De azért ne adjuk már elő, hogy Németországban az oktatás, meg az élet beborul csak miattuk...

2018. febr. 25. 18:15
 26/55 anonim ***** válasza:
21%

*22

Merkel viszont rávágja, őt csak próbálták beszervezni, de nem jártak sikerrel. Na most akkor vajon ki hazudik?

2018. febr. 25. 18:15
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak sokadszorra írom le:

-kint élek

-vannak migránsok a világ minden szegletéből

-van olyan amelyikkel vannak problémák

-kint sincs kolbászból a kerítés

-ettől függetlenül sokkal könnyebb megélni itt, mint Magyarországon volt és a közbiztonság is lényegesen jobb, illetve az emberek is nagy többségben barátságosak, közvetlenek, ergo viszonylag jól érezzük magunkat.

2018. febr. 25. 18:17
 28/55 anonim ***** válasza:
59%

szerintem meg a szaudiak dubai a legfelsőbbrendű alapból mindneki 1 milliót kap havonta nincsenek hajléktalanaok na ehhez képest csövesek az alsóbbrendű németek

vagy a vatikán a világ egyik leggazdagabb állama mert annyira keményen melóznak

2018. febr. 25. 18:23
 29/55 anonim ***** válasza:
52%

[link]

na tessék a felsőbbrendű dubay ugye micsoda nemes lelkek

azt az egy két lefejezést ne nézzük

2018. febr. 25. 18:25
 30/55 anonim ***** válasza:
78%

Én (nem családtag, nem ismerös, én magam) élek Németországban, a gyerekeim itt járnak iskolába.

A német oktatás lezüllesztése mese, itt nagyságrendekkel különb, mint Mo-on.

A migránsveszély szintén csak rémhír, én nöként minden este több mint fél órát gyaloglok haza, sötétben, egyedül, de az elmúlt 10 évben egyszer szólított meg valaki, de ö is csak egy utcát keresett.

Itt a környéken sem hallottam egyetlen esetet sem, ahol a migránsok bárkit is zaklattak volna.

2018. febr. 25. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!