Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gyenge érv kicsit a...

Nem gyenge érv kicsit a "úgysem akar senki idejönni" migránskérdésben?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy a Fideszt hagyjuk ki a kérdésből, túltolják ezt a sorosozást és szerintem 2 perc alatt változna meg a véleményük a migrációról gyökeresen, ha ez biztosítaná a hatalmukat. A kérdés nem pártjellegű, kérlek titeket magyar politikát ne keverjünk most bele. Köszönöm!

Ugye azzal érvelnek sokan, hogy senki nem akar idejönni, így felesleges ezzel a kérdéssel foglalkozni, mert Magyarországot nem érinti a probléma (az mondjuk egy másik kérdést megérdemelne, hogy milyen szinten függünk mi nyugati gazdaságoktól) Értem én, hogy jelenleg tényleg nem vagyunk célország, de a nyugati országok egy idő után nem nagyon tudnak majd mit kezdeni ezzel a problémával, a nem európaiak gyorsabban is szaporodnak és létezik egy integrálhatatlan rétegük is. Hiába vagyok végtelenül toleráns és elfogadó egy emberrel, ha az nem viszonozza ezt akkor nem érek el sajnos semmit.

Németország 2015-ben felelőtlenül kijelentette, hogy jöhet oda bárki, befogadtak rengeteg embert papírok nélkül, most pedig, hogy kezdenek kialakulni az első problémák kihátrálnak, Merkel azt tervezni, hogy EU-s pénzek legyenek úgy súlyozva, hogy az adott ország mennyi terhet vállal migrációs kérdésben. Felső határ nélküli kvóta is terítékre került már mint megoldás.

Nehéz lenne kialakítani egy olyan szociális rendszert, hogy kap a migráns iratokat amivel csak egy adott országban tud segélyhez jutni. Aztán szépen elkezdik osztogatni keletebbre ezeket az embereket, majd EU-s támogatás címen gondoskodnak arról, hogy az adott államok el tudják őket tartani. Valljuk be, még olcsóbb is lenne nekik kicsengetni 150-200.000 forintot migránsonként, mint otthon eltartani őket a saját szociális rendszer keretein belül.

2018. febr. 24. 12:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
30! Nem,nem ez van, ez csak az ostoba ballib terméke. Ha már nem tudják tagadni, akkor szépítsük a dolgot. Nem a 888,hu állítja ezt - csak szeretnék ezt elhitetni - hanem a felelőtlen liberális politikusok. Kicsit ássál mélyebbre!
2018. febr. 26. 18:03
 32/33 anonim válasza:
Vigyazz mert,letiltjak a kerdest amilyen cukik..Nekem is kitoroltek...
2018. márc. 25. 11:23
 33/33 anonim ***** válasza:
Tegnap jött haza a családom egyik tagja, családlátogatáson volt Bécsben. Már 22 éven Mondta, hogy Bécs XII. kerületében voltak. Az egyik sétáló utca tele volt arabokkal, de a pályaudvaron is ott ültek rakatszámra. Úgy szemlélődtek ott, mintha a saját országukban lennének, az őslakosok pedig lennének a migránsok. Kinti rokonom mesélte el, hogy a kormány ad nekik 1500 eurót, hogy menjenek haza. Felveszik a pénzt, aztán továbbállnak egy másik városba. A munkaközvetítő irodák pedig a migránsokat támogatják inkább, bár most Sebastian Kurz miatt talán egy kicsit visszébb vettek.
2018. márc. 25. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!