Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vélemény a 29 pontról?

Vélemény a 29 pontról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 17:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%

Sok mindennel egyetértek, de például a minimálbér adóztatásával nem (annak ellenére, hogy engem nem érint, sőt kimondottan jól járok az egykulcsos adóval).

A banki adó mértéke is magas, tartok tőle, hogy jelentős részét a pénzintézetek majd a kisbefektetőkre fogják tovább terhelni.

Egyik barátom nagy fideszes és a közszférában dolgozik. Kíváncsi vagyok, mit szól majd a megvonásokhoz. Bár amilyen szerencsétlen, biztosan bólogatni fog (miközben anno az 50%-os béremelésnél fanyalgott, mert azt a szociktól kapta :D)

2010. jún. 8. 17:48
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

A banki adó az egyik legjobb lépés. Már leírtam mi fog történni ha a bankok megpróbálnak visszaélni vele és ez olyan biztos, minthogy itt ülök. Az adózás pedig mindenkire vonatkozik, nem csak szegényre és gazdagra, ez nem így működik, szóval az egykulcsos adó is nagyon helyes.

Nincs kivetnivaló a 29 pontban.

2010. jún. 8. 17:53
 13/25 anonim ***** válasza:
36%

Itt van ni, leírtam egy másikban:

"Orbán nem tárgyalni kíván a bankokkal, hanem törvényt hozott róla, hogy a bankoknak is ki kell venni a részét a gazdasági nehézségekből, épp eleget kaszáltak már. Ő nem alkudozik, tényeket közölt, alkunak itt helye nincs. Mit féltek attól, hogy 1-2 bank kivonul, de nem fognak, mert még így is bőven meg fognak élni.

Ja a bankok pedig nem tudnak emelni semmin, ez is törvényben lesz szabályozva, ha a bankok megpróbálnak ilyen jellegű intézkedéseket végrehajtani. "

2010. jún. 8. 17:54
 14/25 anonim ***** válasza:
36%
Illetve nem jól írtam az egykulcsos adó dolgot, de gondolom azért értettétek mire gondoltam.
2010. jún. 8. 17:57
 15/25 anonim ***** válasza:
49%
2010. jún. 8. 18:06
 16/25 anonim ***** válasza:
65%

Olyan forrást keress, ami kicsit közelebb áll a tényekhez.

Akkor egy kérdés, csak egy: Mennyi volt eddig a minimálbér bruttó? És mennyi volt nettó? (Netto 735000,-) Mennyi a diplomás bruttó minimálbér és a netto? Gondolkozzatok már egy kicsit...

2010. jún. 8. 18:11
 17/25 anonim ***** válasza:
63%

Melyik TV-ben fogják ismételni? HirTV?

Piszkosul tetszik ez a 29 pont. Én azt gondolom, hogy a Jobbikosok is meg lehetnek vele elégedve. Esetleg kibővítenék még egy két dologgal, de annak is eljön még az ideje. Néhány fanyalgó sápitozó kommunistát leszámítva, úgy néz ki végre egységes lehet az ország.

2010. jún. 8. 18:11
 18/25 anonim ***** válasza:
17:43 -as általam linkelt válaszban megtudod nézni a videót!
2010. jún. 8. 18:12
 19/25 anonim ***** válasza:
62%

HírTV biztos, szerintem 31 is.

Szerintem a Jobbikosok is meg vannak vele elégedve, nem hallottam, hogy bírálták volna. Ja és én is meg vagyok elégedve a Jobbikkal. Fantasztikus volt ma Gaudi! Le a kalappal előtte is :)

A szocikkal meg nem foglalkozom, hadd sápítozzanak, 8 évet csesztek el! Egyedül azoknak lenne oka sápítozni, aki nem akarta az MSZP-t!

Inkább örüljenek, hogy kihúzzák az országot a mocsokból, amit a szocik műveltek itt.

2010. jún. 8. 18:14
 20/25 anonim ***** válasza:
36%
Jajj, m1 akart lenni, bocsi.
2010. jún. 8. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!