Mi a véleményetek arról, hogy a Románok utolértek minket minimálbérben?
A linkelt cikkből:
"Nem meglepő módon a sereghajtók mindegyike a keleti térségből kerül ki, így Litvánia (400 euró), Románia (408 euró), Lettország (430 euró), majd pedig Magyarország következik. Hazánkra 445 eurót, azaz mai árfolyamon 139 240 forintot írnak"
Akkor mit értek utol?
"Én is Romániában élek, szerencsére a családom nem érintett a minimálbérben, de aki azt mondja hogy itt nem volt emelés az hazudik."
Akkor rosszul fogalmaztad meg a kérdést, így kellett volna: "Mi a véleményetek arról, hogy mi románok utolértünk titeket minimálbérben?"
# 13/13 Időpont ma 17:24
Ha már nincs érv az elmeroggyant kormány mellett, akkor jön a rágalmazás? :). Őszintén nem értem, hogy lehet az hogy Magyarország Európa legkorruptabb országává vált, amit a legantidemokratikusabb Európai államnak is neveztek ki, közbe tapsoltok az eredményeiteknek. V4-ek között a legszegényebbek vagytok, Csehország mellettetek Svájc lesz lassan, és tapsikáltok.
Rosszul esik hogy a "nemzetem" ilyen xarrá lett. Ennyi az egész.
A minimálbérből vásárolható áruk mennyisége több romániában, mint magyarországon, ennyi a lényege. Ezt a cikket én is olvastam.
PL luxemburgban hiába 600ezer forint a minimálbér ha 1 kiló kenyér ára 1000 forintnak megfelelő összeg.
Az, hogy unalmas a hetenkénti román propagandád. :P
A többség nem kívánkozik oda. :)
Kérdező! Feltettél egy kérdést, azzal az állítással hogy a román minimálbér utolérte a magyart.
Ezt bizonyítandó linkeltél egy cikket, amiből kiderül hogy nem érte utol. (11# válasz.)
Gratulálok! 😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!