Mi a véleményetek arról, hogy a Románok utolértek minket minimálbérben?
2018. febr. 23. 16:32
1/24 anonim válasza:
Romániában lakom és nem nőtt a minimálbér, csak papíron, nem kell elhinni ezeket a hazugságokat
3/24 anonim válasza:
Szerintem nem vagy tisztában az utolértek fogalmával.
4/24 anonim válasza:
Nem tudom, hogy igaz-e, de a magyar minimál- és átlagbér is hazugság! Legalább is az,amit a KSH közöl.
5/24 anonim válasza:
Lehet hülyeségeket beszélni, csak nem éri meg.
6/24 A kérdező kommentje:
Én is Romániában élek, szerencsére a családom nem érintett a minimálbérben, de aki azt mondja hogy itt nem volt emelés az hazudik...
2018. febr. 23. 16:47
7/24 A kérdező kommentje:
Január elsején emelték a minimálbért... Hiába vágsz be egy 1000 éves elemzést...
2018. febr. 23. 16:51
8/24 anonim válasza:
Benne van ez is, nézd csak meg nyugodtan :))
Egyébként egy ország gazdaságának sikerességét különben sem a mindenkori minimálbér összege határozza meg. Szóval felesleges a vizes lepedőt akárkire is rángatnod, főleg ilyen hidegben.
9/24 anonim válasza:
Bruttóban valóban magasabb mint a magyar nettója
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!