Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nudizmus elutasítottsága a...

A nudizmus elutasítottsága a társadalomról állít ki bizonyítványt?

Figyelt kérdés

A szabadság attól függ,hogy egy társadalom mennyire elfogadó.

A magyar társadalomra a legmegfelelőbb szó a prűd.

Engem a múltkor feljelentett a fa nemi szervvel rendelkező szomszéd,mert a saját udvaromban természetes valómban tartózkodtam.

Ha csökken a prüdéria,akkor a társadalom is toleránsabb lesz az etnikai és szexuális kisebbségekkel.

Minél több embernek kellene megismernie a természetet, annak gyönyörét,bujaságát,vadságát.

2018. febr. 22. 19:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

*9

Na most hogy jön ide Orbán? Csak mert a kérdéshez nagy eséllyel köze nincs.

2018. febr. 22. 21:50
 12/13 anonim válasza:
100%
Tekintve hogy már attól rosszul vagyok ha látom 150 kg-os nőt vékony anyagú cica naciban, ahogy rezeg benne a kocsonya... hát ha még látnom kellene ezt a "természetes szabad valójában", + extrákkal... hát nem kösz...
2018. márc. 20. 18:02
 13/13 anonim válasza:
54%

A saját ingatlanodon belül vagy az udvarodon úgy tartózkodhatsz,ahogy akarsz.

Ha szándékosan nem hívod fel magadra a figyelmet,akkor aggodalomra semmi okod nincs. Sajnos még elég prűd a társadalom ilyen téren,de remélhetőleg változni fog a helyzet.

2018. ápr. 2. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!