A nudizmus állami támogatása segítené az embereket elfogadóbbá tenni?
Magyarországon nagyon komoly probléma,hogy az emberek nem elfogadók.Utálják,hogyha valaki színes bőrű,más vallású,transzgender.Ez sokkal nagyobb probléma, mint a GDP vagy a pénzhiány.
Engem és a feleségemet egyszer paradicsommal és tojással dobtak meg a saját kis udvarunkon és melléje obszcén szavakat használtak.
A "bűnünk" annyi volt,hogy úgy voltunk kint, mint egy csecsemő, az ember igazi és természetes valójában.
A nudizmus egészséges, jót tesz az ember lelkének, javítja a közérzetet.
De, a legpozitívabb hatása,hogy tágítja a látókört, elfogadóbbá,toleránsabbá teszi az embert.
A természetet meg kell ismerni, le a prűdséggel és a frigiditással.A bujaság, Isten ajándéka.
Állam által támogatott programok kellenének akár az oktatás keretein belül is lehetne.Legalább valami igazán fontosat, élethez kapcsolódó dolgot is tanulnának a diákok.
Na még csak az kéne, hogy transzgenderek társaságában nudizzak.
Amúgy remélem -20 fokban is meztelen mászkáltok a kertben.
A nudizmus az első lépés.
A fejlett,gazdag demokráciákban elfogadott a nudizmus.
Ez alól Amerika kivétel, de az mindig is tele volt elvont, elmebeteg keresztényekkel.
"Engem és a feleségemet egyszer paradicsommal és tojással dobtak meg a saját kis udvarunkon és melléje obszcén szavakat használtak."
Szarral kellett volna megdobálni titeket.
"A "bűnünk" annyi volt,hogy úgy voltunk kint, mint egy csecsemő, az ember igazi és természetes valójában."
Jó, akkor leszedetem a koronákat a fogaimról, mert az úgy természetes.
Tudod, egy felnőtt már nem csecsemő. Miért nem szőrös a tököd? Ki a fene kíváncsi a nejed löttyedt valagára? Gyerekek is láthatják, húzz be a házadba, ereszd le a redőnyt, aztán ott mereszthetitek a seggeteket.
"A nudizmus egészséges, jót tesz az ember lelkének, javítja a közérzetet."
Na, az attól függ. Egy szép asszony esetében igen, de vannak hátrányos külsejű emberek, ronda műtéti hegek, vénemberek, akikre a franc kíváncsi természetes valójukban.
"De, a legpozitívabb hatása,hogy tágítja a látókört, elfogadóbbá,toleránsabbá teszi az embert."
Ki van neked már tágulva...a látóköröd.
"A természetet meg kell ismerni, le a prűdséggel és a frigiditással.A bujaság, Isten ajándéka."
Épp az a szép benne, hogy sok esetben csak sejteti az öltözék a testi szépséget, kiemeli egy egy részlet kívánatosságát. Már ha kellemes külsejű az illető.
"Állam által támogatott programok kellenének akár az oktatás keretein belül is lehetne"
Persze, nagyobb baja sincs jelenleg hazánknak mint perverzeket és aberráltakat támogatni.
Nem hinném, hogy elfogadóbbá tenne.
Attól, hogy meztelenül látom Gazsit (hacsak nem mikropénisze van, mert akkor jobban szánnám) ugyanúgy nem lesz szimpatikus, hogy be nem áll a szája és 8 utcával arrébb is őt hallani.
Ugyanakkor abban igazad adok, hogy a magyar emberek prűdek és nincs abban semmi ha valaki meztelen, ideje lenne megtanulni a meztelenséget és a szexualitást különválasztani. (de abból ítélve mik mennek nudi strandokon szerintem ez még nektek se megy)
Amúgy a GDP meg ennél a kérdésnél lényegesen fontosabb. Ha már feltétlenül akarunk valamit oktatni akkor mondjuk a pénzzel való bánást, mert ha nem fogyna el az átlagmagyarnak a havi fizetése 20-25 nap alatt talán kevésbé érezné magát csórónak.
Ha mindenhol szabad lenne meztelenkedni, utcara nem mennek tobbet, nem hogy meg en magam is csatlakozzak.
Egyaltalan nem vagyok kivancsi masok csupasz testere.
Aki igen, az menjen nudi strandra, azert lett kitalalva...
azért a saját udvarán mindenki hagy legyen m már úgy ahogy akar..
de kidobált meg paradicsommal ez érdekelne? a legtöbb ember max röhögne vagy igyekezne elerülni a helyet. Kamuszagot érzek
Én nem szeretnék meztelenkedni mások előtt, ehhez azért szégyellős vagyok, meg hát nem is túl higiénikus, nem szeretnék lépten-nyomon gombákat meg bakteriális fertőzéseket összeszedni, mert mindenki pucéron közlekedik.
Ettől függetlenül, ha valakinek így lenne kényelmes, engem aztán nem zavarna. Különösebben nem rettent meg egy meztelen emberi test látványa, ha jó pasi, akkor még meg is nézem.
Én mindent elfogadok, amivel másoknak nem lehet ártani. Meztelenkedéssel, színes bőrrel, homoszexualitással nem lehet ártani. Bárhogy is szeretik az ellenzők ráfogni a gyerekekre, a gyerekek nem olyan hülyék, mint amilyennek ők beállítják őket. Csak ugye könnyebb őket használni pajzsként.
Egyszer talán eljön majd egy szép világ, ahol az emberek nem ugranak egymás torkának nemi vagy bőrszíni különbségek miatt, a vallások pedig megszűnnek. Egyszer talán békében élnek majd egymás mellett és felhagynak a természet, az állatok és önmaguk pusztításával.
Ha el is jön ez az idő, nem mostanában fog megtörténni. Jelen állás szerint valószínűbb, hogy az ember előbb elpusztítja a fél bolygót, aztán kiirtja saját fajtáját. Nem lenne kár értük egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!