A nudizmus állami támogatása segítené az embereket elfogadóbbá tenni?
Magyarországon nagyon komoly probléma,hogy az emberek nem elfogadók.Utálják,hogyha valaki színes bőrű,más vallású,transzgender.Ez sokkal nagyobb probléma, mint a GDP vagy a pénzhiány.
Engem és a feleségemet egyszer paradicsommal és tojással dobtak meg a saját kis udvarunkon és melléje obszcén szavakat használtak.
A "bűnünk" annyi volt,hogy úgy voltunk kint, mint egy csecsemő, az ember igazi és természetes valójában.
A nudizmus egészséges, jót tesz az ember lelkének, javítja a közérzetet.
De, a legpozitívabb hatása,hogy tágítja a látókört, elfogadóbbá,toleránsabbá teszi az embert.
A természetet meg kell ismerni, le a prűdséggel és a frigiditással.A bujaság, Isten ajándéka.
Állam által támogatott programok kellenének akár az oktatás keretein belül is lehetne.Legalább valami igazán fontosat, élethez kapcsolódó dolgot is tanulnának a diákok.
XD XD
Istenem, ritka buta vagy kérdező. Vagy troll.
"Állam által támogatott programok kellenének akár az oktatás keretein belül is lehetne.Legalább valami igazán fontosat, élethez kapcsolódó dolgot is tanulnának a diákok."
Ez a része talán a legnagyobb hülyeség.
Diák vagyok, de rögtön kilépnék egy olyan suliból, ahol arra köteleznek, hogy a meztelen osztálytársaimat nézzem. Meg lehet ismerni kultúrákat, véleményeket, stb. ennél sokkal hatásosabb, és kevésbé nevetséges módon.
A nudizmus nincs rászorulva az állami támogatásra.
Amibe az állam beteszi a lábát, az legtöbbször sz@rrá megy.
A naturizmus nagyon jó és egészséges.
Aki a kertjében a kerítése mögött nudizik, az nagyon jól teszi! Aki meg oda jár bámészkodni, az olyan, aki a budiban is átfurkálja a falat hogy leselkedhessen - nem kell vele foglalkozni.
Hogy a transzvallás meg a színes gender fontosabb, mint a pénzhiány, meg a DGP?!
Jajj de hülye vagy, fiam :((
Úgy gondolom, hogy az én saját kertemben ha a kerítések és a kapu is olyanok hogy sehonnan sem lehet belátni a végbelemig, akkor hadd döntésem már hogy dög melegben meztelenkedem-e.
Ennek ellenére amikkel érvelsz azok az elfogadást nem növelnék.
Attól én miért lennék nyitottabb, mert látom a szomszéd Mari néni szőrös hónaljkutyáját és földig lógó anyócsöcseit? Ettől maximum sugárban okádnék.
Aki szégyenlős, azt nem kényszerítheted arra, hogy meztelenkedjen.
Kérdező ezzel a liberális-zöld hippi szellemiségeddel Hollandiában a 70-es években választást nyertél volna. Mondom úgy hogy alapvetően nem ellenzem a nudizmust.
"A "bűnünk" annyi volt,hogy úgy voltunk kint, mint egy csecsemő, az ember igazi és természetes valójában. "
Nehéz lenne venni egy nem átlátszó fóliát a kerítésre rakatni hogy más ne lássa mit csináltok? Ez nem tolerancia kérdése hanem az erkölcsé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!