"Ez sosem érte el az emberek ingerküszöbét vagyis de, egyszer, netadó, de ennyi. Az ellenzék meg béna f@s."
Azért voltak tüntetések: diákok, tanárok, eü dolgozók, postai dolgozók, csak ezt a médiában már nem mutogatják így igen kevés emberhez jut ez el. Akik meg tudnak róla, a közöny miatt nem foglalkoznak vele.
2018. febr. 22. 19:25
22/27 anonim válasza:
Lehet szégyellik kimondani a Fideszesek, hogy rájuk fognak szavazni. Arányaiba ha nézem az én ismerőseim nagytöbbsége is a Fidesz ellen szavazna már. Illetve vannak korábbi Fideszesek, akik tartózkodni fognak.
Az én becslésem, hogy Magyarországon belül 1,5-1,8 millió között lehet a szavazat számuk, tehát minimum 100 ezerrel kevesebb, mint 4 éve. Erre jön rá plusz a külhoni szavazatszám. Nyilván, ha ekkora erőt mozgósítanak ott, akkor valami oka csak lehet. Még ők sem biztosak annyira magukban.
2018. febr. 22. 19:28
23/27 anonim válasza:
Mielőtt letámadnátok egyiknek se vagyok haszonélvezője. De tán nem arra kellene pazarolni az energiát hogy a fideszes szavazókat szidjátok mert azzal még egy párt se nyert választást. Kell egy normális ellenzéki alternatíva. Majd szépen ki kell mozdulni és elmenni szavazni. Példának okáért ott a jobbik amely ha az utóbi idők cirkuszait leszámítjuk sokak álltal az egyetlen normális alternatíva. Legalábbis 4 éve is rengeteget hallottam ezt. Majd a kb tíz habzószájú jobbikos munkatársam közül ketten voltak szavazni. Na az anyagilag jobban járó fideszesek közül ez tízből myolc lesz szerintem.
2018. febr. 22. 19:29
24/27 anonim válasza:
Nem félünk, nem fázunk
Orbán Viktor a királyunk
2018. febr. 22. 19:31
25/27 anonim válasza:
Én már semmire nem mondom a politikában, hogy biztos, legfeljebb azt, hogy valószínű. Egyébként, gondolom, azért látják sokan így, mert a médiákból, közvéleménykutatóktól, ezt hallják. Még a Jobbik- közeli közvéleménykutató is ezt méri és ellenzéki elemzők is így látják. Ez így együtt sok ahhoz, hogy véletlen legyen.
2018. febr. 22. 19:43
26/27 A kérdező kommentje:
Én mondjuk ezzel a Jobbikkal sem példáloznék. A mi csaladunkban és baráti körünkben csak szavazatokat vesztett, Vona ámokfutása miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!