Valaki elmondása miért biztos a Fidesz sima többsége vagy egyáltalán a győzelme?
Nem tudom, hol kell ahhoz élni, hogy valaki ne ismerjen fideszest, de tuti valami über hely lehet.
Nagykörúton belül?
Akkor Zugló is valami csuda hely lehet.
Én Nógrád megyei vagyok, de itt minden tele van velük.
"A Fidesz hibázik, sokat, de még mindig jobb mint az a katyvasz, amit az ellenzék ajánl... azaz nem is ajánl semmit."
Attól még, hogy te nem ismered az MSZP vagy a Jobbik programját, attól az még létezik. Azt meg már mondani sem akarom, hogy kinek nincs programja/alternatívája az ellenzék programja mellé!
Kedves kérdező
Valóban a közvélemény kutatások szerint a fidesznek áll a zászló, de arról ne feledkezzünk meg hogy 4 éve a közvélemény kutatók (1000 fős minta alapján dolgozva) 2-2500 kérdezett után kaptak választ, ma 10-12000 fő kell hogy kijöjjön egy eredmény.
Annyira unják már az emberek ezt a kormányt hogy nyilatkozni se hajlandóak mert ha válaszolnak kénytelenek belegondolni hogy se eü, se oktatás, se közbiztonság. Van mutyi, korrupció, meg független szervezetek akik parancsra büntetnek majd amikor nagy a közfelháborodás azt parancsolják ne büntessenek stb stb
"Én Nógrád megyei vagyok, de itt minden tele van velük."
Na az meg az überszégyen. Régi lerohadt orosz metrókocsik járnak vonatok helyett, kézzel tekerik a sorompót a 21. században, az utak sz___ok, a megyei kórháznak meg nincs mentőhelikopter-leszállópályája. Remélem minden nógrádi elégedett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!