Találtam egy elhanyagolt közterületet, aminek kb. a negyedén rendbe tétele után virágokat szeretnék tartani (nem veteményes, sima virág) Elkeríthetem magamnak fa cölöpökkel azt részt? (hogy más is lássa itt ne rongáljon)
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 12:08
1/14 anonim válasza:
Az adott önkormányzat engedélye nélkül nem.
2/14 A kérdező kommentje:
Nálunk minden kiskert, ház előtti kert, valamilyen módon le van választva, akkor ők is engedélyet kértek hozzá?
2017. júl. 5. 12:20
3/14 anonim válasza:
Nyilván övék a terület, azért kerítik be.
Ez rohadtul nem ugyanaz, mint hogy valahol találsz egy random területet és csak úgy bekeríted. Jó is lenne, ha mindenki így juthatna ingyen területhez.
4/14 anonim válasza:
Elkerítheted csak ha valaki kiszedi a cölöpöket nem reklamálhatsz sehol.
Említik itt hogy önkó terület stb, rengeteg panelház előtt el van kerítve a közterület ilyen céllal, a Teri nénit se vitte még el a tek gerillakertészetért.
5/14 anonim válasza:
Közterületről van szó, nem magán területről. A közterület miatt kel az önkormányzat engedélye, bármennyire is elhanyagolt, romos területről van szó.
6/14 anonim válasza:
Igen, aztán nem kizárt az elbirtoklás is ;)
Ha tudsz ilyen területet, menj inkább ügyvédhez.
7/14 A kérdező kommentje:
Írtam az önkormányzatnak, hogy mekkora szükségem lenne rá!!!
2017. júl. 5. 13:19
8/14 A kérdező kommentje:
Ez a lakóház "kertje", ahol lakom, csak nem használja senki!
2017. júl. 5. 13:21
9/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit érek vele, ha véletlen elbirtoklom?
Oda költözök a penál ház mellé a bokorba (mert, hogy ez-az én telkem)? :D
Nem akarom elbirtokolni a panel ház előtti kb. 4 négyzetméteres területet!
2017. júl. 5. 13:30
10/14 anonim válasza:
Csak orbán meg ne tudja mert nem szereti a konkurencia földbitorlókat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!