Egy szobanövénynek elég a sima vízzel való öntözés?
Ha évente át van ültetve egy növény akkor nem szükséges tápozni, sőt nem is ajánlatos.
Én szerintem egyrészt olyan növényeknek van amit valamilyen oknál fogva nem ültet át az ember lánya gyakran.
Másrészt valakinek jó pénz.
Kb ez olyan mint a cigeretta, alkohol semmi szükség rá, sőt de valakinek pénzt hoz így van.
Vagy a kutya, macska kaja. Ha húst kap hússal tökéletesen megfelel, még olcsóbb is mégis gyártják a rosszabbnál rosszabb jó részt gabonából álló tápot, mert valakinek haszna van rajta.
Rendben, értem, köszönöm a válaszokat! :)
Még lenne egy kérdésem, ha nem probléma.. Már biztos ti is láttátok, hogy a modernebb lakásokban sima füvet növesztenek az ablakban ilyen sima hófehér cserépben. Én is kipróbálnám, mert szerintem nagyon jól néz ki. Viszont azt csak simán úgy kell hogy egy kapsót telitöltök földdel és teliszórom fűmaggal és csak locsolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!