A magyarországi magyarok miért utálják a külhoni magyarokat?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék politizálni vagy hasonló csak érdekel hogy miért.Azt megértem, hogy egyrészről utálják, mert ők is szavaznak a választásokon. De ezen kivül, mi az oka, hogy enyire gyülölik.
Még egyszer leszögezném, hogy nem akarok politizálni vagy hasonló, csak fáj a tény, hogy ennyire gyülölik a külföldi magyarokat.
2018. febr. 22. 09:41
31/36 anonim válasza:
#26: Kedves "pufajkás"! Elárulnád, hogy miben hazudtam? Ugyanis émn csupán annyit írtam, hogy '93- ban a Fidesz, ugyanazon az állásponton volt a külhoniak szavazati jogát illetően, mint Gyurcsány, ma és ugyanazon okokkal támasztották alá. Ezek pedig azóta sem változtak.
32/36 anonim válasza:
"Ez a ciki :DDDDDD"
És kinek "ciki"? Nektek? :)
33/36 anonim válasza:
#33: Nem, igazából, ez a "nemzeti érzelmű" Fideszre nézve ciki. Persze, lehet, hogy akkor még nem voltak azok...
34/36 anonim válasza:
A Felvidéken élő magyarok nem kaphatnak állampolgárságot mivel a szlovák állam tiltja hogy egy szlovák állampolgárnak magyar állampolgársága legyen ha ez mégis igy van akkor elveszik a szlovák állampolgárságot
35/36 anonim válasza:
Szégyenlem, hogy magyar vagyok. Azt amúgy tudjátok, hogy az aki felveszi a Magyar állampolgárságot, az csak azért teszi, hogy pattanjon Németországba? Egy csomó haverom elment innen. Ne aggódjatok, nem kell senkinek a munkátok. Attól félek, hogy még nektem sem.
36/36 anonim válasza:
Mi is szégyeNLjük, hogy az vagy. A hiányos magyartudásod is erről árulkodik! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!