Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarországi magyarok...

A magyarországi magyarok miért utálják a külhoni magyarokat?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék politizálni vagy hasonló csak érdekel hogy miért.Azt megértem, hogy egyrészről utálják, mert ők is szavaznak a választásokon. De ezen kivül, mi az oka, hogy enyire gyülölik.

Még egyszer leszögezném, hogy nem akarok politizálni vagy hasonló, csak fáj a tény, hogy ennyire gyülölik a külföldi magyarokat.

2018. febr. 22. 09:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
37%
#: "Mert az ilyen Gyurcsány félék, megbolondították a legalacsonyabb intelligenciával megáldott embereket." Mivel is? Hiszen Gyurcsány csak azt mondja, amit 1993- ban még a Fidesz is: azért nem tamogatják, hogy a kühoniak szavazhassanak, mert nem itt élnek, nem ide adóznak, sokkal nehezebben lenne ellenőrizhető a választások tisztasága, stb. Ezt Áder mondta, a Fidesz álláspontjáról. Márpedig, ezek az okok, ma ugyanúgy fennállnak...
2018. febr. 22. 14:15
 22/36 anonim ***** válasza:
41%

A magyarok nem gyűlölik a határon túli magyarokat!

Sajnos sok a Magyarországon élő, magyarul beszélő szar, akik nem csak a határon túliakat, hanem a határon belüli magyarokat is gyűlölik.

A magyar lakosság körében talán még egy kis réteg van, akik felültek ezek által a szarok által terjesztett propagandának, de ők talán majd egyszer rá fognak jönni, hogy mekkorát tévedtek!

2018. febr. 22. 14:46
 23/36 anonim ***** válasza:
Dehogy utálok én bárkit, pedig abba a ballib közegbe tartozom, akik elvileg utálnak minden külhoni magyart. Kimondottan izgalmas máshol élőkkel találkozni, a nyáron azért tettem egy nagyobb kitérőt egy körutamon, hogy találkozhassak csángókkal és tök jó volt.
2018. febr. 22. 15:00
 24/36 anonim ***** válasza:

"'ma 11:37

De vedd észre, hogy nem a határontúliak csinálják a problémát, hanem a Fidesz kormánya. Jó mondhatjuk, hogy a markukat tartó határontúliak ígymegúgy, de ez egy nagyon nagyon pici réteg, és sajnos jellemzően megint az egyházak és híveik :("

Én ezt pontosan tudom.

A barátnőm erdélyi egyébként, de az ő családja elvből nem szavaz mert úgyérzik nincs joguk rá.

Ezért mondom, hogy egyáltalán nem gyűlölöm őket, de a jelenlegi helyzet rossz.

2018. febr. 22. 15:11
 25/36 anonim ***** válasza:
39%
ma 14:15 Legalább ne hazudj. Nagyon jól tudod hogy 20 milió román munkavállalóval riogattak és hogy ide jár majd mind fogorvoshoz.
2018. febr. 22. 15:41
 26/36 anonim ***** válasza:
Mert ezek ilyenek, a belföldi magyarok ellen is ezek a primitív véglények fröcsögnek úgy általában. A szavazati-jog, miegymás csak ürügy, egy indok a mocskolódásra. (Azzal én magam sem értek egyet teljesen, de mindegy, nem sajnálom tőlük, mivel Magyarországon belül dől el úgy is a választások kimenetele.)
2018. febr. 22. 20:03
 27/36 anonim ***** válasza:
21%

"Nagyon jól tudod hogy 20 milió román munkavállalóval riogattak"

23 millió volt! :D

[link]

"a 2002-es Orbán–Nastase megállapodás kapcsán azonban „23 millió román munkavállaló” bevándorlásával riogatott. Debreczeni József Új miniszterelnök című életrajzában Gyurcsány elismeri, hogy ez a kampányfogás az ő ötlete volt."

De most ugyanaz megy pontosan, és uszul a híveivel együtt a határon túliak ellen azt hihetve, hátha bejön.

2018. febr. 22. 20:07
 28/36 anonim ***** válasza:
71%

"Gyurcsány elismeri, hogy ez a kampányfogás az ő ötlete volt"

Gyurcsány a Fidesz kottájából játszik:

"Nem támogatjuk azért, mert elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizetõ polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötõdése nincs is már az országhoz.

Nem támogatjuk a választójog kiterjesztését azért sem, mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága. Nem támogathatjuk azért sem, mert ez jelentősen növelné a költségeket." - Áder Jani 90-es évek

Ez a ciki :DDDDDD

2018. febr. 22. 20:25
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a határon túli magyarokat. Jártam többször Erdélyben és Kárpátalján (ahol kedves ismerőseim vannak, köztük csomó gyerek), néhányszor a Felvidéken. Elég baj, hogy összeugrasztják egymással a magyarokat. Viszont csak magyar kapjon magyar állampolgárságot, a határon túli, az Amerikából, Angliából stb. hazatelepült magyar. Akinek magyarok az ősei, beszél magyarul, magyarnak érzi magát, ezt így együtt. Nem értem, kínai, arab, néger stb. mire fel kap állampolgárságot? Soha az életben nem lesz ezzel se magyar. Csing-csang Li magyar állampolgár, a csíkszeredai Szabó Enikő vagy a beregszászi Balázs János pedig nem? Nagy igazságtalanságnak tartom.
2018. febr. 22. 20:56
 30/36 anonim ***** válasza:
12%
#26: Ezt úgy mondod mintha a határhoz közel élő ukránok, románok, szerbek nem járnának át Magyarországra orvoshoz.
2018. febr. 22. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!