Miért akarja ránk "erőszakólni" a migránsokat az EU? Olyan, mint a Szu?
Én szeretem a spenótot, de nem akarom mindenkire ráerőszakólni, mindenféle zsarolással, mint a 7.-es cikkely meg az "atombomba" Brüsszelben. Szerintem úgy helyes, hogy mindenki saját maga határozza meg mit egyen. Kit fogadjon be saját hazájába. Az EU miért erőszakoskodhat? A Szovjetúnió csinálta ezt, hogy amit akart azt ránkerőszakolta.
Miért zavarja az EU-t, hogy mi nem fogadunk be migárnst? Miért kell ezt kikényszeríteni tőlünk?
tudod az EU egy klub
és nem csak a pénzét kell elfogadni
hanem részt venni a bajban is
Miért akarod ránk erőszakolni Orbán hazugságait?
Megértem, hogy szereted a hazugságát benyalni, de miért erőszakolod ránk?
A 7. cikkelyt nem azért helyezték kilátásba, mert a migránsokkal nem fekszik le Orbán, (lefekszik velük, csak fizessenek neki érte), hanem azért mert sorozatosan megsérti az EU alapvető értékrendjét.
Ha te belépsz egy csapatba, akkor elfogadod a csapat szabályait. Ha a csapatnak olyan szabálya van, hogy ha valaki megsérti a szabályokat, akkor bizonyos jogainak használatát felfüggesztik, és ennek ellenére megteszi, és emiatt vele szemben eljárnak, az nem azért van, mert előtte paprikás krumplit evett, nem éti csigát.
Nem fog hatályba lépni a 7. Cikkely.
Az a rengeteg mutyi korrupció az eunak is jó.
Mert kitől veszi a fidesz az anyagot meg a gépket a stadionokhoz meg a többi túlárazott lófa szhoz? A németektől. Addig amíg ők is pénzüknél maradnak,nem fogja őket komolyabban zavavarni a demokrácia leépítése meg az eu s pénzek lenyúlása. addig csak szavak fenyegetések fognak maradni tettek nem.
Ez a migráns dolog meg? A fideszen kívül a kutyát sem érdekel az euban,nemhogy még szankciókat foganatosítsanak miatta. Ha ezt hiszed akkor félrevezezett a fidesz propaganda.
55
A vezetőkön kívül. Meg a KGST-n és a Varsói Szerződésen kívül.
"Te nagyon nagy tévedésben vagy. A Szovjetunió sohasem csinált ilyet."
Jah, csak mindent kisajátított amit termeltünk amiért semmi lóvét nem fizettek"
Ez inkább jellemző az Eura. Szovjet testvéreink mellett virágoztak kolhozaink és nagyra nőtt a jólét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!