Miért akarja ránk "erőszakólni" a migránsokat az EU? Olyan, mint a Szu?
Én szeretem a spenótot, de nem akarom mindenkire ráerőszakólni, mindenféle zsarolással, mint a 7.-es cikkely meg az "atombomba" Brüsszelben. Szerintem úgy helyes, hogy mindenki saját maga határozza meg mit egyen. Kit fogadjon be saját hazájába. Az EU miért erőszakoskodhat? A Szovjetúnió csinálta ezt, hogy amit akart azt ránkerőszakolta.
Miért zavarja az EU-t, hogy mi nem fogadunk be migárnst? Miért kell ezt kikényszeríteni tőlünk?
Még mindíg nem értem, hogy erőszakolhatja ránk az EU idegen országokból jött, nyelvet nem beszélő, piacképes szakmával nem rendelkező migránsokat ? Miért?
Nem azt mondom, hogy örülök neki, hogy megszűnnek a nyugati nemzetállamok, hogy nem fog létezni a jövőben az a nemzeti attitüd, amit ma franciának, németnek nevezünk. Sajnálom, de ez az ő dolguk. De nekik mi közük van ahhoz ide mi kit engedünk be? Én sem erőszakolom rájuk az oroszokat vagy kínai néptömegek betelepítését.
"Ez leginkább a vallón néphez. Mondjuk a középkorban mi is tömegesen végeztünk ki vallonokat, kár hogy mára már leszoktunk erről."
Mikor? Hol?
"Még mindíg nem értem, hogy erőszakolhatja ránk az EU idegen országokból jött, nyelvet nem beszélő, piacképes szakmával nem rendelkező migránsokat ? Miért? "
Tőlem sem kérdezte meg senki, hogy akarok-e letelepedési kötvénnyel érkező nem magyar kultúrájú embereket az országba, aztán mégis jöhettek. Most akkor a kormány olyan, mint a Szovjetunió?
"Ezerszer elmondták : aki befektetéssel jön. Pénzt fizet, hogy letelepedjen, az nem fog robbantgatni."
Hát mondjuk a Bin Laden család könnyedén megteheti, hogy 10.000 kötvényt vesz a leghíresebb családtagjukhoz hasonló fazonoknak.
"Mi elsöprő többségben megszavaztuk, hogy nem akarunk ide migráns betelepítést"
Aztán a vezéretek idehozott 1300 + 20000 főt, és ti még tapsoltok is hozzá. Gratulálok!
"Mi pedig nem szavaztunk és többen voltunk. Akkor most mi van? És nem igaz, hogy aki nem szavaz az velünk van."
Ha nem szavaztál nem volt véleményed. A te dolgod. Akik nem mentek el azok is javarészt a kényszerbetelepítéselleniek voltak.
"Tőlem sem kérdezte meg senki, hogy akarok-e letelepedési kötvénnyel érkező nem magyar kultúrájú embereket az országba, aztán mégis jöhettek. Most akkor a kormány olyan, mint a Szovjetunió?"
Az ország döntő többsége a kormányra szavazókat ez nem zavarja. Pénzt adtak neked, az országnak. Beruháznak hogy itt éljenek vagy elmennek tovább, de pénzt adnak érte és tudjuk a nevüket, multjukat ellentétben a migránsokéval.
Ehhez nem kell külön szavazás. Minőségileg nem változtat az életeden, míg a betelepítés nagy mértékben nehezítene életeden.
"Hát mondjuk a Bin Laden család könnyedén megteheti, hogy 10.000 kötvényt vesz a leghíresebb családtagjukhoz hasonló fazonoknak."
Azt a háttérhatalom a C.I.A hajtotta végre azt a 9/11-et. De ha már itt vagyunk. Nyomon lehet követni ki mit csinált volna, de korlátlan betelepítéssel esélyed sincs
"Olyan mint a Szu?" Nem hiszem, hogy a Szu ilyen türelmes lett volna, szóval, nem."
Ilyen erőszakolást, ennyi idegent nem próbáltak betelepíteni ide. Nem tudjuk mi lett volna. Nem türelmesek egyáltalán. Fenyegetnek folyamatosan, próbálják a "civil"=soros szervezeteken át megdönteni a hatalmat. AZ EU-nak szüksége van ránk.
1 Olcsó és magasabban képzett munkaerő áramlik hozzájuk & mindez olcsón
2 A saját alacsony mínőségű élelmiszereiket terítik itt
3 Leépíttették a magyar gyümölcstermesztést, cukortermelést stb
"Aztán a vezéretek idehozott 1300 + 20000 főt, és ti még tapsoltok is hozzá. Gratulálok!"
Nem települtek be. Az 1300-at az ENSZ határozata erőszakolta ki. A 20k-ért fizettek, de azok nem migránsok, egyik sem robbantott, nem erőszakolt asszonyokat, nem bűnözött.
Még mindíg nem értem, hogy erőszakolhatja ránk az EU idegen országokból jött, nyelvet nem beszélő, piacképes szakmával nem rendelkező migránsokat ? Miért?
Nem azt mondom, hogy örülök neki, hogy megszűnnek a nyugati nemzetállamok, hogy nem fog létezni a jövőben az a nemzeti attitüd, amit ma franciának, németnek nevezünk. Sajnálom, de ez az ő dolguk. De nekik mi közük van ahhoz ide mi kit engedünk be? Én sem erőszakolom rájuk az oroszokat vagy kínai néptömegek betelepítését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!