Székesfehérvár nem lehet Európa kulturális fővárosa, mert túl sok benne a vidám fehér ember, túl sok a kereszt, és kevés a migráns. Mit szóltok hozzá?
#3 Fehérvár ronda iparváros? :D Ugyanolyan, mint Győr. Debrecenben meg még normális belváros sincs... igaz, ott meg nincs nagy ipar, mivel igencsak csóró település.
Pécs 10 éve hogy nyert a z ezernyi csövesével és a cigánytelepeivel?
"Ha pedig a debreceni befogadóállomást nem számoljuk, akkor az előbbi városokban lévő migránsok száma is elenyésző"
Én úgy tudom már azt is bezárták.
Én most felmentem a hivatalos kormányzati honlapra.
Arról valahogy elfelejtett beszélni, hogy a bizottság csak ajánlást tesz.
"A kiválasztási folyamat következő állomásaként háromnapos előválasztási ülésre kerül sor, melyen egy 12 tagú, független szakértőkből álló testület – a pályázati anyagok előzetes tanulmányozását követően – meghallgatja a városok előadásait, majd ez alapján ajánlást fogalmaz meg: mely városok folytassák tovább a versenyt az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címért
...
Az ajánlásokról az irányító hatóság szerepét betöltő Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere, Balog Zoltán dönt"
Az lehet, de én simán el tudom képzelni, hogy Orbán szülővárosába álltak bele. Utálom a Fideszt, de a szélsőséges liberalizmust is.
Fehérvárt szokás még a templomok városának is nevezni egyébként...
Habis László Eger polgármestere az alábbit mondta a beadott pályázatról:
"A város közösségfejlesztési és kulturális stratégiáján nyugvó koncepció minden eleme arról szól, hogy Egernek van mondandója Európa számára és nyitott annak kulturális sokszínűségére. "
Ezek után mégsem jutott tovább, most akkor mégis mi lehetett a gond? Nem ez volt az elvárt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!