Soros terv után lessz hétfejű sárkány terv, vagy vasorrú bába terv is?
Figyelt kérdés
Mivel csibészeli Orbán a lakosságot utánna, hogy a rettegés fennmaradjon? Esetleg áttér az Orbán tervre, amitől nem tud ő se megmenteni bennünket?2018. febr. 17. 19:30
21/22 anonim válasza:
Ezek az emberek lazán rettegnének a hétfejű sárkánytól: https://www.youtube.com/watch?v=Boa7_tO4bV4
22/22 anonim válasza:
Bár mint mondtam, ki tudja talán létezhet egy sárkány, de eddigi infónk alapján csak egy mese. Tényleg vannak nem túl értelmes lakói az országnak de akkor ennyi erővel: Soros egyértelműen létezik, a hétfejű sárkány pedig úgy tűnik, hogy nem. 1:0 A realitás. Meseszörnytől nem félnének még az ostoba szavazók sem, szerintem 99%. Ha Soros György után új ellenségkép "törne" be akkor az szerintem az EU lenne vagy Amerika vagy valami társadalmi csoport vagy hasonló. Én őszintén nem értem, hogy komolyan írjátok amit, vagy csak direkt akarjátok még hülyébbnek tettetni a Magyarokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!