Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Soros terv után lessz hétfejű...

Soros terv után lessz hétfejű sárkány terv, vagy vasorrú bába terv is?

Figyelt kérdés
Mivel csibészeli Orbán a lakosságot utánna, hogy a rettegés fennmaradjon? Esetleg áttér az Orbán tervre, amitől nem tud ő se megmenteni bennünket?

2018. febr. 17. 19:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Megvan! Réz*@szú bagoly terv! Rettegni kell a baglyoktól, mert soros 36 milliárd rezest képzett ki, hogy a Nemzethy Konzerv-atív Keresztyény MAGYAROKRA támadjon, Juncker, és az EU segítségével!!!444négy
2018. febr. 18. 13:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Aki lepontozta a ma 00:15 válaszomat az elmondaná, hogy miért nem ért egyet vele? Azt írtam kicsit másképpen, hogy Soros György tényleg beszélt a menekültválságról, csak a Fidesz átfogalmazta. Viszont valami módon tényleg köthető a nevéhez a menekültekkel való foglalkozás. Én is tudom, hogy a Fidesz másokat állít róla. Ellenben a hétfejű sárkány létezésében nem hinném, hogy hinnének a magyarok. Én megindokoltam, hogy miért erőltetett, viszont akik szerint jogos, ők nem írtak igazán érvet, maximum olyan szintűt, hogy rettegjenek valakitől az emberek. Csakhogy, a hétfejű sárkánytól nem rettegne szerintem senki. Azok szerint akik jogosnak mondták tőlük kérdezem: Szerintetek félnének az öregek a hétfejű sárkánytól?
2018. febr. 18. 19:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#12: "Csakhogy, a hétfejű sárkánytól nem rettegne szerintem senki." Akik egy 87 éves öregembertől rettegnek, azok képesek lennének a hétfejű sárkánytól is rettegni.
2018. febr. 18. 21:36
 14/22 anonim ***** válasza:
12es, ahol Bözsike néni Biharbasznádon a kormány agymosásának eredményeként sírva rettegve hívja ki a rendőrséget ha meglát valakit aki nem magyarul beszél, na abban az országban bármi lehetséges
2018. febr. 18. 23:23
 15/22 anonim ***** válasza:

tegnap 21:36

tegnap 23:23

Egyébként Soros György hiába öreg, nem hinném, hogy azért rettegnek tőle mert életerős, hanem mert gazdag és befolyásos. Elméletileg mindenhol lehetséges bármi. Viszont azért a hétfejű sárkánytól akkor sem hinném, hogy rettegnének azok akik félnek az idegenektől. És szerintem ti sem hiszitek.

2018. febr. 19. 15:07
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
A hétfejű sárkány egy mese. Soros György egy létező személy. Ha szerintetek tényleg jogos, hogy félnének a hétfejű sárkánytól akkor szerintem elég hülyék vagytok vagy legalábbis hülyeségeket írtok. Az egyik egy ember, a másik egy mese.
2018. febr. 19. 15:19
 17/22 A kérdező kommentje:
A realitásuk azonos szinten van....
2018. febr. 19. 15:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

16-os, nem tudom ki a hülyébb, aki a hétfejű sárkánytól retteg, vagy aki komolyan elhiszi hogy a legnagyobb veszélyt erre az országra egy 90 éves vénember jelenti

Szavazati jogot egyiknek se adnék

2018. febr. 19. 16:05
 19/22 anonim ***** válasza:
De miért pontozgattok le állandóan? Indokolni tudnátok? Soros György egy létező ember aki tényleg beszélt a menekültválságról. Igaz vagy nem? Más formában mint a Fidesz de attól még hozzá köthető valamilyen módon. A hétfejű sárkány egy mese. Igaz vagy nem? Bár ki tudja, talán létezhetne is de nem hinném, hogy így lenne. Tényleg olyan hülyék vagytok, hogy egy mesekönyvbeli szörnytől szerintetek rettegnének az emberek?
2018. febr. 19. 20:23
 20/22 A kérdező kommentje:

Soros nekem annyiszor mondta szemtől szembe, hogy bántani akar mint a 7 fejű sárkány. Az állás a realitás talaján 1:1

A többi már hit kérdése. A sárkánnyal már ovodában ijjesztgettek mindenkit, Sorossal meg kizárólag a felcsúti ramszesz így választások idején...

2018. febr. 19. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!