Soros terv után lessz hétfejű sárkány terv, vagy vasorrú bába terv is?
Brüsszel terv, Juncker terv, merkel terv, <akiéppcsúnyátmond az elvtársakról> terv, stb.
A lényeg hogy magyarországot, és szovjet oroszországot ostromolják a tudjukkik, és meg kell védeni, mert rettegni jóó
Szerintem akkor már Párhuzamos terv is lesz.
Kíváncsi vagyok, mekkora lesz az ellenállás.
"A Soros-tervnél nem erőltettebb."
Mért nem?
Soros Györgynek volt egy ha jól tudom "my plan"-je amiben a bevándorlásról beszélt, tehát van hozzá köze csak a Fidesz azt ugye átfogalmazta. Gondolom hétfejű sárkánytervnek kevesebb lenne az alapja. Szerintem is erőltetettek ezek a kérdések, hiába utálom a Soros György elleni dolgokat, miközben valószínűleg a Fideszre szavazom majd.
Egyáltalán nem erőltetett a kérdés, teljesen jogos
A pártközpontban valószínűleg számolnak vele hogy a vénembernek nem lehet olyan sok hátra, biztosan ki van már találva az új ostoba kampány hogy akkor most éppen kitől kell rettegni meg a hazát megmenteni
Az egymillió szolgalelkű birka szavazójuknak úgy is tök mindegy, csak rágjanak valami gumicsontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!