Felkelhetetle kérdése:
Áder Jánosnak van más feladata egész évben minthogy az újévi beszédét gyakorolja?
Figyelt kérdés
Tudom persze fontos papírokat ír alá, de úgyis azt hagyja jóvá amit elvár tőle a miniszterelnök. Meg esetleg külföldi delegációkat fogad.
Áder Jánosnak olyan szerepe van ebben az országban mint az Egyesült királyságban a királynőnek, dísznek van? mert én nem feltétlenül Ádert Jánost választanám dísz emberként.
2018. febr. 15. 20:10
1/17 anonim válasza:
Védi orrba-szájba-bajuszba a környezetet.
2/17 anonim válasza:
Komoly környezetvédelmi előadásokat tart és jóváhagyja, amit a Fidesz parancsol neki.
3/17 anonim válasza:
Kegyelmi kérvényeket is jóváhagy. (Vagy elutasít.) Törvényeket küldhet vissza a parlamentnek átgondolásra (amivel szokott is élni.) A dísznél azért több.
4/17 anonim válasza:
Sok haszna nincs.
Tehát nem egy haszonállat.
5/17 anonim válasza:
Ha tényleg nem tudod mi a feladata a köztársasági elnöknek, akkor nem érdemes elmagyarázni, mert hülye vagy.
Ha tudod, de mégis felteszed így, ebben a formában a kérdést, akkor szintén nem érdemes válaszolni, mert csak egy vagy a mindenre köpködő szar provokátorok közül.
6/17 anonim válasza:
"...mert én nem feltétlenül Áder Jánost választanám dísz emberként." Hanem kit? Németh Szilárdot?
7/17 anonim válasza:
Hatalmasat röhögtem a kérdésen! Köszi, ez jólesett! :)))
10/17 anonim válasza:
Ha néhai Gönczről szólna a kérdés, az Ádert alázók gondolom élénken titakoznának a saját véleményük ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!