Mit igér a Fidesz a választóknak, ami miatt megint nyerni fog?
Mélynemzethy, szentkeresztyén, konzervagyú, begyepesedett, arrogáns, egoista, gyűlölködő, kihanemén, nőgyűlölő, aljas, stb.
Tökéletes párt a magyarok számára.
A Fidesznek NINCS programja, tehát nem ígér semmit sem!
Az, hogy mitől nyernek (esetleg)?
Mert ők írták (át) a választási törvényeket, ami nem az egyenlő esélyeket garantálja (lásd: Kövér mester nyilatkozata...
Követhetetlen mennyiségű anyagi és tárgyi javak állnak a rendelkezésére - és ezzel nem csak simán él, hanem vissza is él vele!
Orbán (mint miniszterelnök) annyi (kéretlen) levelet írt már eddig nekem (is), hogy a barátnőmtől nem kaptam ennyi levelet... Én olvasatlanul dobom ki, de látom, hogy a szelektív hulladékgyűjtő is tele van bontatlan levelekkel... Annyi haszna van így, hogy újra lesz hasznosítva...
Ja, azt meg még nem is írtam róluk, hogy fejlődésellenesek, mindent központosítanak, átjátszanak haveri kézbe vagy államosítják (ami gyakorlatilag ugyanaz).
Ezek a pontok is nagyon fontosak, hogy egy párt népszerű legyen Magyarországon.
"Nem a szegényeket gyűlöli, hanem a naplopást és a szegénységet. És abban hisz, hogy ennek legjobb ellenszere a munka."
Igen, nyilván Nyugat-Európában is azért van akkora nagy jólét, mert ott a lakosság nem 12 órát dolgozik egy nap, hanem 40-et. Ja és sokkal több a stadion is, mint nálunk.
Minden bizonnyal.
5-ös: azért ez a szöveg sok mindent elárul rólad!
Nincs sok okod a büszkeségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!