Fidesz helyett bárki jobb lenne Áprilisban?
A mai felhozatal közül a Fidesz a legjobb a magyar társadalomnak. A magyarok általános gondolkodásmódja a Fideszére hajaz leginkább. Nem véletlenül toronymagasan nekik van a legtöbb szavazójuk.
Nem mellesleg, ha le is váltanák őket, Orbán teljesen beleőrülne és polgárháborút robbantana ki.
A Fidesz már teljesen átfonta a magyar társadalmat, mint a gombafonalak a farönköt. Nem lehet belőle kiirtani, csak magával a gazdatesttel együtt pusztul el.
ma 13:44 időpontban kommentelő vagyok.
"Bárki azért nem. Nyugi, mindig van lejjebb."
Én is hasonlóra gondoltam amikor írtam. Nem a Fidesz a lehető legrosszabb bármennyire is azt írjátok. Lehetne sokkal rosszabb is, ne higgyétek, hogy nem.
Dehogy. Ha lenne jobb vagy legalább normális ellenzék akkor a fidesz nem merne ennyire mértéktelenül lopni.
Hogy az ellenzék kevesebbet lopna? talán igen viszont de hogy nem tudnának kormányozni az 100%, olyan ellenzék akik azt sem tudják eldönteni ki vezesse a pártot hogy ehhez is évek kellettek nekik nem tudnám elképzelni hogy akár egy alkotmánymódosításban hogy egyeznének meg
ma 13:45
"Fidesz a legjobb a magyar társadalomnak"
Azért szidja a nép állandóan..
"Azért szidja a nép állandóan.."
Lehet ellene szavazni nem?
"Azért szidja a nép állandóan.."
Én ezt a gyakorin kívül nem igen látom a való életben. Ha akkora lenne a felháborodás akkor tüntetésekre 1000 főnél több embert is össze tudnának hozni, de valahogy csak a gép előtt hangos a tömeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!