A magyarok nagy része miért maradi és miért él mindig a múltban?
Ez egyáltalán nem tesz jót az ország fejlődése szempontjából, de nagyrészt a fennmaradását is veszélyezteti.
Folyamatosan több száz éves dolgokon rágódnak, Trianonon, törökökön, tatárokon. A disznóvágás jelenti számukra a kultúra csúcsát, főleg akkor, amikor a pályinkátú seggrészegen lehet csinálni.
Amíg mások mesterséges intelligenciát fejlesztenek, mágnesvasutat építenek és szondákat küldenek a Jupiter valamelyik holdjára, addig a magyarok még mindig hurkatöltésben élik ki magukat, szakadt munkásruhában hátul a fészerben.
Itt van például ez az eset Boldog Istvánnal.
Ilyet szól, hogy ő azért dolgozik, hogy még ezer év múlva is disznókat vágjanak a magyarok a Kárpát-medencében, mert ez mennyire fontos és überkulturális.
Ez rendben is van, csak amikor a magyarok ezer év múlva még mindig a katlanban fogják kevergetni félrészegen a desznyó belsőségeit, addigra mások már az Androméda-galaxist fogják kolonizálni az űrhajóikkal.
De miért kell ez?
"Úgy, hogy az a célotok, hogy visszafejlődjetek a múltba."
Senki nem akar visszafejlődni, sőt inkább a te mondandód hangzik úgy, mintha az Internaciónálét idéznéd.
"így van idejük itt irkálni és ledegradálni azokat akik nem disznóvágás centrikusak."
Én nem vagyok, fideszes, sőt jobboldali sem, nem éltem a kádár-rendszerben, nem vagyok disznóvágás centrikus és szerintem a kérdező kezdett ledegradálni másokat.
Úristen, ez most komoly? Még jó, hogy nem a rejtelyekszigete.com-ról toltál be linket.
Pontosan erről beszélek, a magyarok nagy része a múltban él és a technikai fejlődést valami zsidó feketemágiának tartja és összeesküvésnek.
Vicc ez az egész...
Amúgy meg vágtam már bőven disznót, de ezt már le is írtam valamelyik kommentben.
"Gregor Mendel szerzetes volt, mégis a genetika atyaként emlegetik."
Mendel kb. 150 évvel ezelőtt, egy köztes korban élt, amikor a többség még vallásos volt és a tudományos fejlődés éppen csak elindult, gyerekcipőben járt.
Ha ma élne és ragaszkodna a vallásához, akkor biztos elutasítaná az evolúciót és a biológia mai tudományos szintjét. ha pedig nem, akkor nem lenne jó keresztény.
De mint mondtam, ez a saját korában még összeforrt és összeegyeztethető volt.
"Ha ma élne és ragaszkodna a vallásához, akkor biztos elutasítaná az evolúciót és a biológia mai tudományos szintjét. ha pedig nem, akkor nem lenne jó keresztény. "
Mariano Artigas, Manuel García Doncel, William Newsome, Albert Dou, James Tour, Larry Wall és meg lehetne sorolni a vallásos és sikeres tudósokat egyben.
A természetes kiválasztódás elmélete alapvetően ellentmond a kereszténységnek, mivel a kereszténység a halált a bűnbeesés következményének tartja, a természetes kiválasztódás pedig a halál jelenlétére épül, azt teljesen természetesnek veszi.
Ha egy populációban van 100 egyed és abból a 100-ból 70 egyed nem tud megfelelően alkalmazkodni az adott környezethez, akkor természetes módon elpusztulnak/kiszelektálódnak és a maradék 30-nak az utódai adják a következő generáció felmenőit.
Na már most, a kereszténység annak a 70-nek az elpusztulását természetellenesnek tekinti, ami csak azért következik be, mert az emberiség bűnbe esett pár ezer évvel ezelőtt, mert a világ az ugye csak kb. 6000 éves, ami a mai tudományos szinten szintén nevetséges felvetésnek számít.
A vallás és a tudomány éppen az ilyenek miatt zárja ki egymást, ahogy a kék szín sem azonos a pirossal, hiába állítják azt egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!