Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobban éltek, mint két hete?

Jobban éltek, mint két hete?

Figyelt kérdés
Nekem eddig 6%-al emelkedett a törlesztő részletem, és az adócsökkentés sem nekem szól!
2010. jún. 7. 19:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hááááhhhhh
2010. jún. 8. 10:51
 22/29 anonim ***** válasza:
67%

Jól, mert látom hogy mekkorát tévedett az ország 70 %, a sok marha még mindig hisz nekik.

Am. szarabbul, mert még magasabb a törlesztő.

2010. júl. 16. 16:22
 23/29 anonim ***** válasza:

jobban hát.

tegnap visszavittem a sörösüvegeket

2010. júl. 16. 16:32
 24/29 anonim ***** válasza:
Igeeeen,imádom a Fideszt!!!!=)
2010. júl. 16. 23:47
 25/29 anonim ***** válasza:

északkeleten lakom, erősen cigányfertőzött településen.

csak a pintér-féle "2 hét alatt rend lesz" kijelentés érint, amiből se én, se a többiek, se az itteni narancsmániás pártkatonák nem vettek még észre semmit.

szóval igen, kell nekünk a magyar gárda, ne szűnjön meg!

2010. júl. 17. 11:13
 26/29 anonim ***** válasza:

Nyugodtabban mert tünteti el a Fidesz a szemetet.Erre vár-

tunk!!Valakiknek hiányzik a sok milliós végkíelégités?annak

most vége,mi adónkból ment.Már többet tett a Fidesz,mint az Mszp 8 év alatt.Érdemes elgondolkozni pártállástól függetlenül...

2010. júl. 17. 17:51
 27/29 anonim ***** válasza:
Igen mert megkaptam a fizumat :P
2010. júl. 17. 22:14
 28/29 anonim ***** válasza:

Jo,hogy beneztem most ide.Elfelejtettem megkerdezni noveremet,hogy fizetesemeles megtortent-e a ferjenek.Rendor.Mivel ez volt az egyetlen erve a Fidesz mellett.

OHHH,tudjuk -tudjuk:Kell nekik egy kis ido.....legalabb 4 ev.

2010. júl. 18. 01:28
 29/29 zanatkornel ***** válasza:
Nem, semmit nem változik az életem. Csak rosszabb lesz a helyzet. Eddig legalább volt aránylag olcsó eurónk, de ugye sikerült a nagy nehezen stabilizált árfolyamot széttrancsírozni. Szerintem ebben az országban mindenki tudja, hogy mit kéne csinálni: Adót csökkenteni, javítani az életszínvonalat, és a gazdasági gyarapodást elérni. Munkahelyek, új törvények, korszerű rendfenntartás, versenyképes piac... Sorolhatnám napestig. Hol vannak azok az azonnali adócsökkentések? Vagy itt is megvan a terv, csak elkeveredett a sok papír között? Ébredjetek már fel, itt amíg nincs gazdaság nem lesz adócsökkentés, és addig nem lesz semmilyen reform. Amíg nincs számszerű adatokkal megtoldott terve egy kormánynak, addig nem lehet semmit csinálni. És ezzel az eurós dologgal egyáltalán nem úgy néz ki, mind ha a gazdaság növekedésnek indulna. Sőt... Igaz két hét alatt senki nem varázsol csodát meg kell érteni. De több év alatt se lesz semmi, ez az én véleményem. A Gárdát pedig nem kéne megszüntetni, mivel ha ők nem lettek volna, akkor a kisebb településeken nem segít senki. Vagy a parlamentbe nincs internet?? A Gárda segít nem uszít, csak a média állítja be őket másnak. Lehet nyugodtan fasisztázni, meg neonácizni engem, meg a Gárdát is, ha ennyire jól alszotok...
2010. júl. 18. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!